fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje samopostrežno avtopralnico Avtostop, ki je v Ljubljani, blizu BTC in Bauhausa.

4 razlogi, zakaj je samopostrežna pralnica prava izbira

Hitra in enostavna uporaba samopostrežne avtopralnice

Vse naprave, ki jih želite ohranjati v dobrem stanju, morate redno vzdrževati. Tako je tudi z avtomobilom. Redno čiščenje vozila je del rednega vzdrževanja, s katerim preprečujemo rjavenje in korozijo, ter skrbimo za udobno in varno vožnjo.
Poleg Avtomatske avtopralnice Avtostop in sesalnih mest na Letališki 1 stoji 7 samopostrežnih postaj sodobne in moderne Samopostrežne avtopralnice Avtostop. Z njeno uporabo boste do čistega in bleščečega avtomobila prišli še hitreje in enostavneje.

Strnjujemo 5 ključnih prednosti, zaradi katerih boste to samopostrežno avtopralnico v Ljubljani z veseljem obiskali in se vanjo radi vračali.

 

1. S samopostrežno avtopralnico do odličnih rezultatov

V samopostrežni avtopralnici Avtostop boste za čistočo vašega vozila izbirali med 8 programi pranj, s katerimi bodo platišča in barva vozila zasijala, insekti, umazanija in cvetni prah pa postali preteklost. V samopostrežno avtopralnico najpogosteje zavijejo tisti lastniki avtomobilov, ki svoje vozilo želijo očistiti s kvalitetnimi čistili, visokotlačno peno in zmogljivimi krtačami. Prava izbira je tudi vsem tistim, ki želijo imeti nadzor nad čiščenjem vozila. Samopostrežna avtopralnica omogoča, da izbrane predele vozila očistite bolj, spet druga manj, da bo iz vozila zares odstranjena vsa umazanija. V samopostrežnih prostorih vas pričakujejo izdelki in oprema za pranje avta najvišje kakovosti – zmogljiva čistila za trdovratne maščobe ter za zasušeno umazanijo na platiščih in karoseriji. Obenem so vsa čistila za pranje avta okolju in barvi prijazna, da ta ne ogrozijo laka in barve vozila.

 

2. Zares hitro do čistega avta v samopostrežni avtopralnici

Se na poti na prvi zmenek ali pomemben poslovni sestanek zaveste, da je avto umazan in nujen pranja? Brez skrbi – povprečno pranje v samopostrežni avtopralnici Avtostop traja 5 minut, vrhunsko pranje pa 8 minut. To pomeni, da tudi najbolj zasedeni do čistega in bleščečega vozila lahko pridete v sorazmerno hitrem času.

 

3. Samopostrežna avtopralnica prijazna denarnici

V nasprotju s pranjem avta doma, ko ogromno denarja zapravite za nakup dragih čistil in zmogljive visokotlačne naprave, je pranje avta v samopostrežni avtopralnici cenovno ugodno. Naprava za upravljanje samopostrežne avtopralnice pa vam tudi prepušča možnost, da sami predvidite znesek, koliko vode in čistila boste potrebovali za pranje avtomobila. Poleg denarnici prijazne cene, pa samopostrežno avtopralnico Avtostop odlikuje tudi praktičnost in vsi potrebni pripomočki na dosegu roke. Z obiskom samopostrežne avtopralnice Avtostop se tudi izognete zvijanju kablov in pripravi vseh potrebnih pripomočkov za pranje avta, saj vas v samopostrežni pralnici v Ljubljani vsi pripomočki že čakajo, da samo pričnete s čiščenjem avta.

Na fotografiji je samopostrežna avtopralnica Avtostop, kjer lahko po ugodni ceni v Ljubljani poleg BTC očistite avto.

4. Samopostrežna avtopralnica v Ljubljani je odprta 24/7

 

Samopostrežne postaje, ki jih najdete v neposredni bližini BTC-ja, lahko obiščete vse dni tednu in ob terminu, ki vam najbolje ustreza. Prav tako niso potrebne predhodne rezervacije terminov oz. pralnih pripomočkov, saj je na voljo 7 samopostrežnih postaj in s tem čakalnih vrst ni ali pa so minimalne.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

ČIŠČENJE

Globinsko čiščenje sedežev

ZA LESK IN SIJAJ

Poliranje avta

PICK UP

Pridemo po vaš avto za čiščenje