fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje vso avtoelektriko v avtu, ki zajema tudi štarter, zaganjač, alternator itd.

Avtoelektrika – kako deluje?

Kako delujeta avto elektronika in avtoelektrika?

V Avtocentru AvtoStop vam izkušeni in usposobljeni strokovnjaki v kratkem času in po ugodnih cenah odpravijo vse napake v zvezi s popravilom in obnovo elektrike in elektronike v avtomobilu.

Kako delujeta avto elektronika in avtoelektrika?

Večina mehanskih funkcij vozila je odvisnih od električnih komponent. Avtomobil je nadzorovan s kompleksno ureditvijo žic, senzorjev in računalnikov, ki delujejo istočasno. Če je komunikacija med njimi prekinjena, avto elektronika pa deluje pomanjkljivo, lahko pride do precejšnih posledic za vaš jekleni konjiček.

Kdaj na test akumulatorja in kdaj je treba menjati akumulator?

Delovanje akumulatorja za avto preverimo s testom.
Električni sistem avtomobila je zaprt krog z neodvisnim virom napajanja baterije. Tok teče vzdolž enega kabla iz akumulatorja do komponente, ki jo napaja (npr. žarnica ali motorček za dvig in spust oken) in nazaj do baterije skozi kovinsko ohišje avtomobila. Ohišje pa je s kablom povezano z ozemljitveno sponko akumulatorja.

Avtodiagnostika – popravilo avtoelektrike in popravilo avto elektronike

Ko pripeljete avtomobil v našo delavnico, bo naš izkušen avtoelektričar najprej opravil test akumulatorja z najsodobnejšimi diagnostičnimi testerji. Za nedelovanje avtoelektrike je možnih več vzrokov. Ko ugotovimo okvaro na vozilu, vam nudimo obnovo, menjavo ali popravilo alternatorja (zamenjamo ležaje, jermenico, usmernike, regulatorje napetosti), zaganjača, elektromotorja brisalcev, pomik stekel, servo volana, ventilatorjev gretja in hlajenja, centralnega zaklepanja in še marsičesa!
Popravimo ali nadomestimo tudi razne krmilne elektronike vašega avtomobila, motorne računalnike, BSI kontrolne enote, razne centrale zračnih blazin, ABS krmilnikov …
Ker se zavedamo, da sta dosledno urejena avto elektronika in avtoelektrika ključni za udobno vožnjo, v Avtocentru AvtoStop pristajamo le na resen in ciljno usmerjen pristop k odkrivanju težav in s tem znižanju stroškov za stranko.
Za obnovo ali zamenjavo sklopov uporabljamo izključno kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.

Fotografija prikazuje popravilo klime v avtu, ki jo uspešno reši avtoelektričar v Avtocentru Avtostop v Ljubljani.

Popravilo gretja in popravilo klime v avtu

Pogosto se radiatorji oz. grelna telesa zamašijo ali pa začnejo zaradi dotrajanosti puščati hladilno tekočino. Takšne vrste okvar lahko povzročijo neprijetnosti, kot so slabo gretje potniškega prostora, neprijeten vonj v vozilu, rosenje vetrobranskega stekla in najpomembnejše – pregrevanje motorja.
Popravimo tudi grelce, ki so dodatno ali originalno vgrajeni v vozilo ter uravnavajo delovno temperaturo motorja in notranjost vozila.
Nudimo prav tako zamenjavo vseh vrst žarnic – od navadnih, halogenskih in neonskih.
Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite ustrezni termin za popravilo avto elektronike ali avtoelektrike vašega vozila!


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

TEST AKUMULATORJA

Akumulator

STORITVE

Avtoelektrika

PREGLED AVTA

Avtodiagnostika