fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje pregled avtomobila, ki vam ga ugodno servisirajo v Avtocentru Avtostop v Ljubljani-Šiška.

Kateri servis avta lahko voznik opravi sam?

Kateri servis avta lahko voznik opravi sam?

Za avto najboljše skrbite takrat, ko ga peljete na redni servis avta. Poleg tega pa kot voznik morate določene dele na avtu preverjati tudi sami.
Vedno je treba imeti pregled nad stanjem tekočin in maziv v avtu. Redno je potrebno preverjati in po potrebi doliti motorno olje, hladilno tekočino in tekočino za vetrobransko steklo.
Dobra novica je, da je vse tri tekočine in maziva lahko preveriti ter da so poceni. S tem poskrbimo za bolj brezskrbno vožnjo in varnost. Še posebej pa si zmanjšamo ceno nepotrebnih popravil in servisov na avtu.

Postopek preverjanja si boste najbolj olajšali, če vse 1x na mesec preverite.

 

1. Motorno olje

Motorno olje je nujnega pomena za delovanje motorja. Premalo motornega olja lahko povzroči resno okvaro motorja. Ne pozabite na redno menjavo olja glede na navodila v lastniški knjižici.

2. Hladilna tekočina

Hladilna tekočina, ali kot ji rečemo pogosto antifriz, omogoča hlajenje motorja. Pomanjkanje hladilne tekočine v avtu lahko povzroči pregrevanje motorja. Hladilno tekočino je priporočljivo tudi redno menjati, najboljše enkrat na leto.

3. Tekočina za vetrobransko steklo

Tekočina za vetrobransko steklo je zelo pomembna, saj omogoča jasen pregled na dogajanje na cesti. Zato je ni priporočljivo zanemarjati in šparati na njej. Dobro je vedeti, da letna različica vsebuje sredstvo, ki hitreje odstrani insekte na vetrobranskem steklu. Pozimi pa je potrebno uporabljati tekočino z dodatkom sredstva proti zmrzovanju.
Vsak voznik mora osvojiti rutino, da sam preverja tekočine in maziva na svojem avtu. Poskrbite za svoj avto tudi vi!


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

AVTOSERVIS

Menjava olja

AVTOSERVIS

Hitri servis avta

SERVIS AVTA

Polnjenje avtoklime