fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje poliranje žarometov, ki jo strokovno in po ugodni ceni opravljajo v Avtocentru Avtostop v Ljubljani.

Poliranje žarometov za večjo varnost na cesti

Nasveti za učinkovito poliranje žarometov

Obnova oziroma poliranje žarometov je nujno, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Plastika žarometov se sčasoma izrabi predvsem zaradi UV žarkov. Uničujejo jo tudi kamenčki in pesek na cesti. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanija. Žarometi tako sčasoma zgubijo na vidljivosti.

 

Če se tudi vaše luči ne svetijo kot nekoč, jih je najbolje obnoviti. Obnova avtomobilskih žarometov je cenejša od menjave žarometov. Najbolj pomembna pa je vaša varnost, saj vam obnova luči omogoči dobro vidljivost in vidnost na cesti.

V Avtocentru Avtostop vam ugodno, hitro in strokovno obnovimo vaše žaromete. Če imate primerno orodje in pripomočke, poliranje avtomobilskih luči lahko opravite tudi sami doma. Iz izkušenj odsvetujemo laikom, da to opravijo sami. Namreč iz izkušenj vemo, da sami ne opravijo to dobro in posledično imamo mi strokovnjaki več dela, da obnovimo žaromet.

 

Na fotografiji je primerjava avtomobilskih žarometov pred in po poliranju.

 

Cena za poliranje žarometov

     REDNA CENA                  AKCIJA
POLIRANJE ŽAROMETA (1 KOS)            50,00 €                  30,00 €

*Cene vsebujejo DDV

 

Postopek za poliranje žarometov

 

Žaromete sestavlja trpežna in proti praskam odporna polikarbonatna plastika. V primerjavi s steklom polikarbonatno plastiko lahko spoliramo do gladkega, da je videti kot nova.

 

Napotki za samostojno poliranje žarometov

 

Operite avto. Najbolje ga je povoskati, vsaj okoli luči. Vosek bo zaščitil lak avta pred morebitnimi koščki polirne paste.

Luči oblepite z zaščitnim trakom.

Temeljito zbrusite vrhnjo plast, da je spet prozorna. Uporabite vodobrusni papir granulacij 1000, 1500, 2000, 2500, 3000. Vodobrusni papir za 10 minut zmočite v hladni vodi in temeljito nežno zbrusite. Površina naj bo ves čas mokra. Izogibajte se krožnih gibov. Postopek z mokrim brušenjem začnete z vodobrusnim papirjem 1000 in končate s 3000. Brusite med posameznimi granulacijami npr. 1000 levo desno, 1500 gor dol itd. Luči na koncu brušenja z vsako posamezno granulacijo očistite in posušite.

Spolirajte s polirno pasto. Uporabite polirno gobico iz ovčje volne ali krpo iz mikrovlaken. Polirajte s krožnimi gibi.

Spolirajte z voskom, ki bo luč zaščitil pred kislim dežjem, umazanijo in soljo.

Nanesite zaščitni premaz pred UV žarki.

Če so vaše luči močno obrabljene ali pa vam obnova avtomobilskih luči doma ne leži najbolj in bi želeli strokovno poliranje avtomobilskih luči, obiščite naš Avtocenter Avtostop v Ljubljani. Naši izkušeni mojstri vam z veseljem ugodno, hitro in kvalitetno obnovijo vaše žaromete.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

ČIŠČENJE

Globinsko čiščenje sedežev

ZA LESK IN SIJAJ

Poliranje avta

PICK UP

Pridemo po vaš avto za čiščenje