fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Na fotografiji so gume priznanih znamk, ki jih najdete v spletni trgovini Gumenadom.si.

5 razlogov, da si preko spleta naročite letne gume na dom

5 razlogov, da si preko spleta naročite letne gume na dom

Mila zima in visoke temperature bodo voznike motornih in priklopnih vozil spodbudile k nakupu in zamenjavi letnih gum. V teh dneh bodo pred vami številne ponudbe in pozivi k nakupu letnih gum, tudi takšnih k nakupu preko spleta in možnostjo dostave na dom. V nadaljevanju vam podajamo 5 tehtnih razlogov, zakaj je bolj enostavno in preudarno letne gume naročiti iz udobnega naslonjača in stran od pretiranega čakanja na prostega svetovalca v trgovini s pnevmatikami. Vas skrbijo čas in strošek dostave gum na dom ter možnost vračila gum v primeru neustreznih dimenzij? Razblinjamo vaše dvome, zato berite naprej.

 

Naročilo gum na dom le en klik stran

 

Ne glede na to, ali nakupujete preko spleta ali fizično pri prodajalcu gum, je nujen podatek pri iskanju in nakupovanju ustrezna dimenzija. Razberete jo lahko iz roba pnevmatike ali v homologacijskem kartonu. S temi številkami oblike 205/65 R15, kjer prvi dve povesta širino in višino gume, sledi pa jima premer platišča v colah, lahko s pomočjo iskalnika hitro najdete pnevmatike, ki ustrezajo dimenzijam vašega vozila. Prednost pri spletnem nakupu je tudi pregledna ponudba najrazličnejših blagovnih znamk gum na enem mestu, ki jih z uporabo filtra enostavno primerjate med seboj. Spletno mesto, kot je denimo Gumenadom.si, ponujata na enem mestu izbrane vse najkvalitetnejše gume aktualnih testov pnevmatik, kot tudi vse blagovne znamke gum najrazličnejših dimenzij. Ponudbo in zalogo gum vam tako ni potrebno preverjati fizično ali telefonsko pri vsakem lokalnem vulkanizerju oz. prodajalcu gum, ampak si zalogo, ceno in značilnosti gume lahko ogledate s klikom na spletni strani.

Naročite letne gume preko spleta, ob prevzemu v Avtocentru Avtostop pa vam jih tudi premontirajo in centrirajo. Pošljite povpraševanje.

 

Na fotografiji je pošiljka, v kateri so izbrane gume iz spletne trgovine Gumenadom.si, ki jih pošiljamo po vsej Sloveniji.

Privarčujte bencin in čas ter naročite gume na dom

 

Iskanje najugodnejših ponudb od trgovine do trgovine velikokrat terja več stroškov v obliki goriva in vašega časa, kot pa ste dejansko privarčevali, če bi se odločili za prvo ugodno ponudbo. Nakup gum na dom preko spleta od vas zahteva le stroške računalniškega dostopa z internetno povezavo. Dostavo na dom imajo spletni trgovci urejeno z dostavno-logistično službo, ki v okolico vašega kraja pelje še ostala naročila, zato je strošek dostave nižji, kot pa bi bili vaši potni stroški. Ne zanemarljiva pa je tudi njihova hitrost, saj so gume pred vrati vašega doma že v nekaj dneh, če jih naročite do določene ure. Vas jezijo odpiralni časi trgovin, ki jih zaradi vašega dolgega delovnika težko ujamete? Spletne trgovine so odprte 24/7 in vse dni v letu.

Zgodi pa se, da se pojavijo težave in nejasnosti ob pregledu gum ter pri izvršitvi naročila, za kar pa vam spletni trgovci nudijo pomoč. Usposobljeni tehnični sodelavci so vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte ter vam bodo pomagali skozi postopek spletnega nakupa in svetovali pri izbiri prave gume.

 

Imate vprašanje pri nakupu letnih gum na dom? Pokličite nas na 031 813 813.

 

Zakaj bi se zadostili z omejeno zalogo in izbiro lokalnega vulkanizerja?

 

Ste se že kdaj znašli pri lokalnem vulkanizerju, ki je imel na zalogi in v izbiro le nekaj znamk in dimenzij pnevmatik? V sili razmer ste seveda vzeli gumo, ki jo je imel na zalogi. V spletnih trgovinah je situacija s cenami, ponudbo in zalogo drugačna. Spletne trgovine, kjer lahko naročite gume na dom, vam prikazujejo sproti osvežene podatke glede zaloge gum, ker pa spletna prodaja zahteva manj zaposlenih in ne potrebuje velikih skladišč, so cene v njih konkurenčnejše in ugodnejše od tistih pri vulkanizerjih in trgovinah s pnevmatikami.

Ste od prijatelja dobili priporočilo za določeno gumo, ali pa ste na vsakoletnih testih pnevmatik zasledili takšno, ki se je na mokrih in suhih podlagah izkazala nadpovprečno in bi jo želeli nadeti na vaše vozilo? Spletni iskalniki omogočajo hiter in enostaven pregled široke izbire gum in ugodnejših cen, kot bi jih bili deležni pri prodajalcih pnevmatik. Strahu, da bi vam spretni prodajalci v trgovinah s pnevmatikami prodali gume, ki si jih ne želite, je torej odveč. Potrebujete še kakšen razlog za naročilo gum na dom?

Gume so vaš edini stik vozila s podlago. Izbirajte med priznanimi znamkami in izkoristite ugodno spletno ceno na Gumenadom.si.

 

Na fotografiji je iskalnik pnevmatik, ki ga najdete v spletni trgovini Gumenadom.si.

Udobje spletnega nakupa gum na dom

 

Velika prednost spletnega nakupovanja gum na dom je tudi izognitev nepreglednim vrstam v trgovini, gneči, ki je v bližini 15. marca ali 15. novembra v okolici vulkanizerjev neizogibna. V tem času pred trgovinami in v njihovi okolici primanjkuje parkirišč, ob določenih urah prihaja tudi do prometnega kaosa. Spletni trgovci imajo urejene pogodbe z dostavno-logističnimi službami, ki vam naročene gume dostavijo na dom. Pred dostavo na vaš naslov z vami uskladijo uro dostave, vam pa se tako ni potrebno ukvarjati z neprijetnostmi, ki se pojavijo v gneči.

Razlogov za nakup letnih gum preko spleta je veliko, da lahko vaše vozilo preobujete še predno vam visoke temperature dokončno obrabijo zimske in te ne varno odreagirajo v prometu. Varne in srečne poti želimo.

Ste že preverili ponudbo letnih gum kvalitetnih in priznanih blagovnih znamk? Najdete jih s klikom TUKAJ.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

AVTOGUME

Gume z novimi DOT oznakami

VULKANIZERSTVO

Menjava gum

AVTO GUME

Hramba gum