fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje dezinfekcijo klime v avtu.

Ste razmišljali o zraku, ki ga vdihavate v vašem vozilu?

Odpravite vzrok neprijetnih vonjav v vozilu

Ob tem, da se je povečal čas, ki ga porabimo za vožnjo v svojih avtomobilih, se je povečala tudi občutljivost na onesnaženost zraka, kamor uvrščamo plesen in bakterije v vozilih. V Avtocentru AvtoStop imamo tehnologijo za obnovitev kakovosti zraka v vašem avtomobilu: MiST ™ In-Car Air Service Quality ™. Če boste odpravili vzrok neprijetnih vonjav v vozilu, vam ne bo potrebno »maskirati« ozračja z različnimi dišavami.

Da povrnemo zdrav zrak v vozilu, je priporočljivo tudi čiščenje notranjosti vozila in redna menjava kabinskega filtra.

 

Preventivno vzdrževanje in redno polnjenje klime

 

Redna obdelava prezračevalnega sistema z dezinfekcijskim ali čistilnim sredstvom je najbolj ekonomična in učinkovita rešitev. Pri ekstremnih primerih je potrebno odstraniti uparjalnik in fizično očistiti ohišje AC grelca.

Kljub temu, da obstajajo številne rešitve na avtomobilskem trgu, je najbolj učinkovit izdelek imenovan MiST ™ In-Car Air Service Quality™.

 

Na fotografiji je naprava Mist, s katero v Avtostopu opravljajo dezinfekcijo vozila.

 

Leta 2006 je MiST ™ prejel prestižno nagrado Popular Mechanics Editor’s Choice Award za najnovejši preboj v industriji z uporabo ultrazvočnega čiščenja, katerega cilj je odprava plesni in bakterij v prezračevalnih sistemih in potniških kabinah današnjih vozil. Odstrani neprijetne vonjave, ki se jih ne moremo znebiti, kot so: vonj cigaretnega dima, neprijeten vonj ob vklopu klime, vonj po kislem.

 

Kako MiST™ očisti zrak v avtomobilu?

 

Naprava je posebej izdelana za preprečevanje rasti živih mikroorganizmov.

Uporablja atomizirane mikro kapljice (1/10 velikosti aerosolnih kapljic) iz posebno formulirane raztopine. Te kapljice potujejo v zračnike avtomobila, prodirajo in potujejo tja, kjer živijo mikroorganizmi.

Obravnava celoten prezračevalni sistem, vključno z uparjalnikom, grelnim jedrom, zračnimi kanali in površinami za potnike.

Je zelo ekonomičen in traja le 30–45 minut za izvedbo.

Za doseganje optimalnih rezultatov in da mikroorganizmi ne morejo rasti, je treba čiščenje izvajati vsakih 6 mesecev.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

AVTO KLIMA

Dezinfekcija klime

AVTOSERVIS

Menjava kabinskega filtra

AVTO KLIMA

Polnjenje klime v avtu