fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje menjavo zimskih gum za letne pri priznanem vulkanizerju v Ljubljani - Avtocenter Avtostop.

Ugodna menjava zimskih gum

In prodaja najboljših gum s testa gum ter centriranje gum

Že razmišljate o menjavi pnevmatik? Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP) v 29. členu določa, da morate najkasneje do 15. novembra namestiti zimske gume, ki morajo ostati na vozilu vse do 15. marca naslednjega leta.

Glavno vodilo, kdaj zamenjati letne gume za zimske naj bo takrat, ko so stalne zunanje temperature pod 7° C. S tem se izognete nepredvidljivim okoliščinam na cesti, prav tako pa se letnim pnevmatikam zmogljivost bistveno poslabša, ko padejo temperature pod to mejo.

 

Kako veste, kdaj na menjavo gum?

 

Pomembno je redno, vsakoletno preverjanje pnevmatik. V kolikor uporabljate vaše vozilo pretežno za mestno vožnjo in vožnjo po avtocestah, se menjava gum lahko opravi pri zakonsko določeni globini profila pnevmatike pri 3 mm (20. člen Pravilnika o delih in opremi vozil). S strani naših strokovnjakov pa je priporočena menjava gum za zimske razmere, ko le-te dosežejo 4 mm ostanka globina profila ali po petih letih uporabe, odvisno seveda od namena uporabe vozila in prevoženih kilometrov s pnevmatiko.

Zimske gume so narejene iz posebne zmesi, ki ostane mehka tudi pri najnižjih zunanjih temperaturah, profil gume pa je razčlenjen in tako omogoča optimalno zmogljivost na terenu.

 

Na katere oznake bodite pozorni, da kupite kvalitetne in poceni gume?

 

Pri nakupu novih zimskih pnevmatik moramo biti pozorni na dimenzijo gum, predpisano s strani proizvajalca vozila in posebnosti, ki veljajo za zimske pnevmatike – to je oznaka M+S (mud+snow), simbol snežinke in zimski indikator obrabe.

 

Kakšna je cena menjave gum?

 

Ugodna cena premontaže zimskih gum vam je na voljo v Avtocentru AvtoStop, Ljubljana – Šiška, kjer se bodo vašemu jeklenemu konjičku popolnoma posvetili strokovno usposobljeni vulkanizerji z dolgoletnimi izkušnjami.

 

Fotografija prikazuje nove gume Sava, ki jih lahko kupite v spletni trgovini Gumenadom.si in prevzamete v Avtostopu v Ljubljani, kjer vam opravijo ugodno menjavo gum.

Potrebujete nove gume po ugodnih cenah ali možnost hrambe gum?

 

Naši strokovnjaki vam pri nakupu novih pnevmatik svetujejo, prav tako pa vam ponujamo možnost hrambe zamenjanih gum.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

AVTOGUME

Gume z novimi DOT oznakami

VULKANIZERSTVO

Menjava gum

AVTO GUME

Hramba gum