fbpx

Avtoelektrika

Popravilo elektrike v avtu in avtoelektronike

V Avtocentru AvtoStop vam naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki v kratkem času in po ugodnih cenah odpravijo vse napake v zvezi z elektriko in elektroniko vašega vozila.

Kako deluje avtoelektronika in elektrika v avtu?

Večina mehanskih funkcij vozila je odvisnih od električnih komponent. Vaš avtomobil je nadzorovan s kompleksno ureditvijo žic, senzorjev in računalnikov, ki delujejo obenem. Če je komunikacija med njimi prekinjena, elektronika v avtu pa deluje pomanjkljivo, lahko pride do precejšnih posledic za vaš jekleni konjiček.

avtoelektrika-ljubljana

Popravilo akumulatorja in menjava

akumulator popravilo ljubljana

Delovanje akumulatorja preverimo s testerjem.

Električni sistem avtomobila je zaprt krog z neodvisnim virom napajanja baterije. Tok teče vzdolž enega kabla iz akumulatorja do komponente, ki jo napaja (npr. žarnica ali motorček za dvig in spust oken) in nazaj do baterije skozi kovinsko ohišje avtomobila. Ohišje pa je s kablom povezano z ozemljitveno sponko akumulatorja.


Avtodiagnostika

Popravilo elektrike v avtu in popravilo avtoelektronike

avtodiagnostika ljubljana

Ko pripeljete avtomobil v našo delavnico, bo naš izkušen avtoelektričar najprej postavil diagnozo z najsodobnejšimi diagnostičnimi testerji. Za nedelovanje elektrike v avtu je možno več vzrokov. Ko ugotovimo okvaro na vozilu, vam nudimo popravilo alternatorja (zamenjamo ležaje, jermenico, usmernike, regulatorje napetosti), zaganjača, elektromotorja brisalcev, pomikov stekel, servo volana, ventilatorjev gretja in hlajenja, centralnega zaklepanja in še marsičesa!

Popravimo ali nadomestimo tudi razne krmilne elektronike vašega avtomobila, motorne računalnike,  BSI kontrolne enote, razne centrale zračnih blazin, ABS krmilnikov…

Ker se zavedamo, da sta dosledno urejena avtoelektronika in avto elektrika ključni za udobno vožnjo, v Avtocentru AvtoStop pristajamo le na resen in ciljno usmerjen pristop k odkrivanju težav in tako znižanju stroškov za stranko.

Za obnovitev ali zamenjavo sklopov uporabljamo izključno kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.

Popravilo gretja in klimatiziranja vozila

zakaj-vzdrzevati-avtoklimoPogosto se radiatorji oz. grelna telesa zamašijo ali pa začnejo zaradi dotrajanosti puščati hladilno tekočino. Take vrste okvar lahko povzročijo neprijetnosti, kot so, slabo gretje potniškega prostora, neprijeten vonj v vozilu, rosenje vetrobranskega stekla in najpomembnejše – pregrevanje motorja.

Popravimo tudi grelce, ki so dodatno ali originalno vgrajeni v vozilo in uravnavajo delovno temperaturo motorja in notranjosti vozila.

Nudimo prav tako zamenjavo vseh vrst žarnic od navadnih, halogenskih in neonskih.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite vam ustrezni termin za popravilo avtoelektronike ali avtoelektrike vašega vozila!

 

Rezervirajte termin za servis avtoelektrike
* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>