AKUMULATOR - TEST AKUMULATORJA LJUBLJANA

Akumulator - test akumulatorja Ljubljana. Elektrotehnična naprava za shranjevanje električne energije, skrbijo za občasno ali stalno napajanje naprav z energijo.
Samo 5 €Naročite se

1. Akumulatorji Topla, varen nakup

Akumulator je elektrotehnična naprava za shranjevanje električne energije, skrbijo za občasno ali stalno napajanje naprav z energijo. Danes so akumulatorji nujni v vseh velikih tehničnih sistemih transporta, signalizacije, varovanja,…Ločimo več vrst akumulatorjev, najbolj pogosta sta nikelj-kadmijev akumulator in svinčeni akumulator. V avtomobilizmu uporabljamo svinčeni akumulator, kateremu pravimo tudi kar baterija.

 

Cenik testiranja akumulatorja

Cena testiranja akumulatorja je samo 5,00 €

Avtomobilski akumulator sestavljajo celice s svinčenimi ploščami in elektrolitsko tekočino med njimi. Reakcija med dvema kovinama povzroči napetost, ki potem poganja električne naprave v avtu. Na reakcijo vpliva temperatura okolice:

  • Visoka temperatura pospeši tako reakcijo kot tudi notranjo korozijo.
  • Nizka temperatura pa reakcije zmanjšuje in s tem zmanjšuje tudi zmogljivost akumulatorja.

2. Akumulator BlackLine Pro za pravi vžig

Akumulatorji Black Line Pro je baterija z vrhunskimi startnimi sposobnostmi proizvedena v Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Slovenski proizvod s 36 mesečno garancijo.. Posebej primerna je za sodobna vozila z veliko dodatnimi električnimi porabniki. Zaradi zelo majhne porabe destilirane vode in popolnoma zaprte konstrukcije pokrova (SMF) vzdrževanje baterije ni potrebno, niti ni možno.

3. Naj vas akumulator jeseni ne razočara

V jeseni naj bi poleg menjave pnevmatik, pod obvezne kontrole, spadal tudi pregled akumulatorja, ki prav v mrzlih zimskih mesecih največkrat odpove. Če akumulator izgublja svojo moč ga je potrebno zamenjati, kar pa najlažje in najhitreje naredite tako, da zavijete v avtocenter Avtostop in se prepričate o naši ponudbi kjer imamo na voljo predvsem akumulatorje Black Line, slovenski proizvod s 36 mesečno garancijo.

4. Test akumulatorja in polnjenje

Najprej pazljivo preverite vžig avtomobila pred postopkom. Prepričajte se, da sta ključ za vžig avtomobila in vse luči ugasnjene. Drugič, lastniki avtomobilov morajo odstraniti pozitivni pokrov baterije, skupaj s preverjanjem teh terminalov in jih dobro očistiti. Tretjič, vedno si zapomnite, da mora biti pozitivni vod voltmetra povezan s pozitivnim polom baterije, ki je rdeče barve. Medtem je negativni vod voltmetra povezan z negativnim polom vaše baterije, ki je večinoma črne barve. Četrtič po zaključku teh delov, lahko vidite, da bo voltmeter prikazal rezultate glede na stanje baterije. Volti od 12,4 do 12,7 so pokazali, da je akumulator v dobrem stanju.

5. Avtocenter s posluhom

Ker želimo, da vozilo služi svojemu namenu in da se na cesti počutite varno, vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le kvalitetni nadomestni deli. Omogočamo vam možnost, da s seboj prinesete svoj material, vendar iz izkušenj priporočamo, da pripeljete svoje vozilo k nam, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček dobil le najbolj kakovostne nadomestne dele. Tako ste brez skrbi, vozilu pa se temeljito posveti naš strokovnjak.

Gume na dom – naročite letne gume na dom

Gume na dom – naročite letne gume na dom Bolj enostavno in preudarno je letne gume naročiti iz udobnega naslonjača in stran od pretiranega čakanja na prostega svetovalca v trgovini s pnevmatikami.nasvetiGume na dom - naročilo s kavča Mila zima in visoke temperature...

Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom

Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom Tako kot letne gume nimajo lastnosti za vožnjo v snegu, ledu in mrazu, tako se tudi zimske gume s svojimi lastnostmi slabše obnašajo pri višjih temperaturah tekom leta.nasvetiLetne gume Ko se temperature...

Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti?

Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti? DPF je kratica za diesel particulate filter oz. filter trdih delcev. Namen DPF filtra je zbiranje in izločanje trdih delcev, ki nastajajo pri izgorevanju dizelskega goriva in ki so škodljivi za ljudi, saj lahko...

Poceni zimske gume ali letne gume, ali ste vedeli?

Zimske pnevmatike vsebujejo več naravne gume (kavčuka), zato so mehkejše, kar poveča oprijem (letne gume pri nizkih temperaturah otrdijo). Prav tako imajo zimske gume tisoče majhnih lamel, ki odvajajo vodo in preprečujejo učinek aquaplaninga in nudijo boljši oprijem v snegu, ledu in zimski brozgi.

Izognite se vrsti pri vulkanizerju – pohitite z menjavo gum!

Vsako jesen enaka zgodba. Lepega dne še uživamo v toplih dnevih in sprehodih na soncu, nato pa se vreme hitro obrne in ceste pobeli prvi sneg. Sledi seveda obvezni prispevek v večernih informativnih oddajah, kjer cestne službe izjavijo, da jih je sneg presenetil.

Do katere temperature je priporočljivo voziti zimske gume?

Splošno pravilo, ki mu pritrjujejo tudi proizvajalci pnevmatik je, da je zimske pnevmatike dobro uporabljati, dokler temperature zraka pogosto padejo pod 7 stopinj °C.

Menjava in nakup novih zimskih pnevmatik – zakaj in kako?

Čeprav je zimska guma narejena iz drugačne gumene zmesi je obraba primerljiva z letno pnevmatiko. Razlika med letno in zimsko pnevmatiko je tudi v profilu, saj ima zimska guma globlji kanal (zaradi odvajanja vode, snega in plundre), prav tako pa je večja površina pnevmatike v stiku z voziščem.

Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike?

Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike? Življenjska doba pnevmatike ni odvisna samo od uporabe, nanjo vpliva še mnogo drugih dejavnikov. nasveti Katere zimske gume izbrati Ker noben komplet gum ne traja večno, vam v nadaljevanju članka ponujamo nekaj priročnih...

Ugodna menjava zimskih gum

Ugodna menjava zimskih gum Že razmišljate o menjavi pnevmatik? Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP) v 29. členu določa, da morate najkasneje do 15. novembra namestiti zimske gume, ki morajo ostati na vozilu vse do 15. marca naslednjega leta.nasvetiMenjava...

Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu?

Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu? Dobro delovanje klime pripomore k bolj svežemu zraku, kar najbolj občutimo poleti. Optimalna temperaturna razlika med zunanjostjo in potniško kabino naj ne presega 7 stopinj Celzija. S tem boste...

prijava

na e-novice

 

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button