fbpx

Bridgestone korporacija, ustanovljena leta 1931 na Japonskem, je svetovno največja proizvajalka pnevmatik.

Bridgestone dobavlja pnevmatike za Formula 1, GP2 in MotoGP. Tehnologijo, ki jo uporabljajo pri pnevmatikah za dirke, uporabljajo tudi na izjemno visoko zmogljivih cestnih pnevmatikah. Bridgestone proizvaja med drugim tudi pnevmatike za letala in gradbena vozila kot tudi druge tehnične dovršene izdelke iz gume.

Znana nemška revija Auto Bild je naredila test zaviranja na mokri podlagi petdesetih zimskih pnevmatik. Prvih trideset pnevmatik so testirali tudi na zaviranje na snegu. Samo prvih dvajset pnevmatik so naredile celotni Auto Bild test zimskih pnevmatik. Med njimi je tudi zimska pnevmatika Bridgestone Blizzak LM001, ki se je dobro uvrstila tudi na ostalih neodvisnih testih (2017 50 Winter Tyre Shoot Out, 2017 Auto Express Winter Tyre Test)

Bridgestone inovativne pnevmatike brez zraka

Ali ste vedeli, da se Bridgestone lahko pohvali tudi s pnevmatikami brez zraka? Air Free Concept je tehnologija, kjer pnevmatike nosijo težo na podlagi posebne strukture v notranjosti pnevmatik. Z Bridgestone Air Free Concept tehnologijo pnevmatike ne potrebujejo vzdrževanja zračnega tlaka in ni treba skrbeti zaradi preluknjanih pnevmatik.

Air Free Concept tehnologija omogoča tudi večjo fleksibilnost v dizajnu pnevmatik in recikliranju.

Nakup pnevmatik
Menjava gum

* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>