ČIŠČENJE DPF FILTRA

Stroj za čiščenje dpf filtra oziroma za delce EMR izvajaja celoten postopek čiščenja s pomočjo vroče vode in stisnjenega zraka.
Povpraševanje

1. Čiščenje DPF filtra brez poškodb!

Stroj za čiščenje dpf filtra oziroma za delce EMR izvaja celoten postopek čiščenja s pomočjo vroče vode in stisnjenega zraka. Čiščenje je primerno za filtre na vseh osebnih vozilih in gospodarskih vozilih. Stroj za čiščenje filtra za delce z dizelskim filtrom EMR ponuja edino učinkovito rešitev za čiščenje dizelskega filtra Diesel Polution Filter (DPF), s čimer je zagotovljeno popolno odstranjevanje delcev PM10, cerija in olja brez poškodb filtra.

 

Cenik

Cena obnove in čiščenje DPF filtra že od 150 €

(cena se razlikuje glede na stopnjo zamašitve, demontaža filtra ni vključena)

Cena čiščenja DPF filtra + demontaža in montaža od 250 €

(Cena je odvisna od pozicije dpf filtra na vozilu)

DPF predstavlja filter za dizelske delce, ki se nahaja v notranjosti izpuha vozila z namenom loviti saje in pepel.  DPF enote filtrirajo, zajemajo in shranjujejo strupene delce, ki se oddajajo iz izpušnih plinov vašega avtomobila.

POMEMBNO: Kdaj na servis?

Če je vaša opozorilna lučka DPF prižgana, je vaš filter za dizelske delce postal delno blokiran ali zamašen s sajami. Najbolj pogoste napake in vzroki (takoj pokličite Avtocenter Avtostop):

– opozorilna lučka
– dvigne se poraba goriva
– motorju zmanjkuje moči

   

  2. Ugodna rešitev zamašitve DPF filtra

  Metoda čiščenje filtra DPF, ki jo uporabljamo v Avtocentru Avtostop, odstrani 99% trdih usedlin v filtrih za delce in reši problem močne, direktne zamašitve DPF. Naša naprava uporablja vročo vodo in visok pritisk za ciklično čiščenje filtra. Dodano je koncentrirano čistilo na vodni osnovi z organskimi in anorganskimi površinsko aktivnimi snovmi.

  3. Ne uničuje/škoduje DPF filtru

  POMEMBNO JE DA NE vsebuje sestavin, ki bi lahko poškodovale filter za delce na dizelskem motorju ali katalitičnem pretvorniku. Čistila so biorazgradljiva. Glavna lastnost je nevtralizacija alkalnosti in odstranjevanje umazanije in saj s filtra, kar zagotavlja odlično zaščito izpušnih plinov v končni fazi čiščenja. Brez produktov zgorevanja. Brez kovinskega katalizatorja in zgorevanja.

  4. Najbolj ekonomična rešitev

  Značilnosti: Odpravlja skoraj vsako kopičenje v filtru za delce, ki je močno zamašeno. Zmanjša povratni tlak izpušnih plinov in obnovi zmogljivost motorja. Ne poškoduje katalitičnih delov v filtrskih stenah.

  Čas čiščenja: Odvisno od stopnje zamašitve in poškodbe, kar vam najprej pred samo regeneracijo oziroma čiščenjem izračuna računalnik v napravi.

  5. 99% regeneracija in čiščenje

  Z uporabo najsodobnejše opreme lahko v zelo kratkem času dosežemo 99% regeneracijo DPF. Po opravljenem pregledu, se prične proces čiščenja DPF filtra. Za vsak korak prejmete računalniški izpis, v kakšnem stanju je vaš filter. Po končanem čiščenju sledi temeljito sušenje pod pritiskom v komori, kjer vam zagotavljamo ničelno vlago v DPF filtru. Na koncu dobite računalniško poročilo o končnem stanju vašega filtra.

  Dodatne storitve za vas

  Poliranje vozil

  Ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku. Uporabljamo le kvalitetne paste za poliranje avta, zaščitne premaze.

  Globinsko čiščenje sedežev

  Globinsko čiščenje je kemično čiščenje, s katerim odstranimo bakterije, trdovratno umazanijo in neprijetne vonjave iz notranjosti vašega vozila.

  avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

  Hitri servis

  Nudimo ugoden servis avta: menjavo žarnic, olja, filtrov, zavornih ploščic, diskov in še marsikaj. Opravimo vse od najmanjših, preprostejših mehaničnih del pa vse do zahtevnega servisa vozila.

  avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

  Sorodni članki iz sveta avtomobilizma

  Bodite na tekočem z zadnjimi novicami iz sveta avtomobilizma, koristnimi nasveti za voznike in  Avtostopovimi akcijami samo za naročnike.

  Gume na dom – naročite letne gume na dom

  Gume na dom – naročite letne gume na dom Bolj enostavno in preudarno je letne gume naročiti iz udobnega naslonjača in stran od pretiranega čakanja na prostega svetovalca v trgovini s pnevmatikami.nasvetiGume na dom - naročilo s kavča Mila zima in visoke temperature...

  Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom

  Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom Tako kot letne gume nimajo lastnosti za vožnjo v snegu, ledu in mrazu, tako se tudi zimske gume s svojimi lastnostmi slabše obnašajo pri višjih temperaturah tekom leta.nasvetiLetne gume Ko se temperature...

  Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti?

  Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti? DPF je kratica za diesel particulate filter oz. filter trdih delcev. Namen DPF filtra je zbiranje in izločanje trdih delcev, ki nastajajo pri izgorevanju dizelskega goriva in ki so škodljivi za ljudi, saj lahko...

  Poceni zimske gume ali letne gume, ali ste vedeli?

  Zimske pnevmatike vsebujejo več naravne gume (kavčuka), zato so mehkejše, kar poveča oprijem (letne gume pri nizkih temperaturah otrdijo). Prav tako imajo zimske gume tisoče majhnih lamel, ki odvajajo vodo in preprečujejo učinek aquaplaninga in nudijo boljši oprijem v snegu, ledu in zimski brozgi.

  Izognite se vrsti pri vulkanizerju – pohitite z menjavo gum!

  Vsako jesen enaka zgodba. Lepega dne še uživamo v toplih dnevih in sprehodih na soncu, nato pa se vreme hitro obrne in ceste pobeli prvi sneg. Sledi seveda obvezni prispevek v večernih informativnih oddajah, kjer cestne službe izjavijo, da jih je sneg presenetil.

  Do katere temperature je priporočljivo voziti zimske gume?

  Splošno pravilo, ki mu pritrjujejo tudi proizvajalci pnevmatik je, da je zimske pnevmatike dobro uporabljati, dokler temperature zraka pogosto padejo pod 7 stopinj °C.

  Menjava in nakup novih zimskih pnevmatik – zakaj in kako?

  Čeprav je zimska guma narejena iz drugačne gumene zmesi je obraba primerljiva z letno pnevmatiko. Razlika med letno in zimsko pnevmatiko je tudi v profilu, saj ima zimska guma globlji kanal (zaradi odvajanja vode, snega in plundre), prav tako pa je večja površina pnevmatike v stiku z voziščem.

  Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike?

  Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike? Življenjska doba pnevmatike ni odvisna samo od uporabe, nanjo vpliva še mnogo drugih dejavnikov. nasveti Katere zimske gume izbrati Ker noben komplet gum ne traja večno, vam v nadaljevanju članka ponujamo nekaj priročnih...

  Ugodna menjava zimskih gum

  Ugodna menjava zimskih gum Že razmišljate o menjavi pnevmatik? Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP) v 29. členu določa, da morate najkasneje do 15. novembra namestiti zimske gume, ki morajo ostati na vozilu vse do 15. marca naslednjega leta.nasvetiMenjava...

  Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu?

  Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu? Dobro delovanje klime pripomore k bolj svežemu zraku, kar najbolj občutimo poleti. Optimalna temperaturna razlika med zunanjostjo in potniško kabino naj ne presega 7 stopinj Celzija. S tem boste...

  prijava

  na e-novice

   

  naj bo vaš avto brezhiben

  pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

   

  Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

  Hvala vam, ker nam zaupate.

  *Vsa polja so obvezna

   

  Call Now Button