nagradna igra avtostop in bartog

Nagradna igra za nove zimske gume Vredestein

 

Uganite, kdaj bo zapadel prvi sneg v Ljubljani ali Mariboru, in se potegujte za nove zimske pnevmatike Vredestein.

Nagradna igra

Kako sodelujete

V komentar pod objavo na Facebooku zapišite pravilni datum, ko bo v tej sezoni v Ljubljani ali Mariboru prvič zapadel sneg. Primer: Ljubljana 1. 12. 2020. V komentar lahko napišete napoved samo za eno mesto.

avtocenter avtostop

Podarili bomo

2x komplet (4) zimskih pnevmatik Vredestein v vrednosti 2 x 200 €

 

podarimo-zimske-gume-2020-avtostop

ttasssSplošni pogoji nagradne igre

 

Organizator nagradne igre

Organizatorja nagradne igre sta podjetje Amonte d.o.o., Devova ulica 18, 1000 Ljubljana in podjetje Bartog d.o.o., Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje (v nadaljevanju: organizatorja nagradne igre).

 

Kdo lahko sodeluje

V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe, starejše od 18 let, državljani Republike Slovenije. Zaposleni in ostali sodelavci organizatorja nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja in nagrade

V nagradni igri sodelujejo le udeleženci, ki bodo izpolnili naslednje pogoje:

  1. V nagradni igri za 2x komplet (4) zimskih pnevmatik Vredestein v vrednosti 2 x 200 € sodelujejo tisti, ki bodo v komentarju pod objavo na Facebooku pravilno napovedali (datum), kdaj bo v Ljubljani ali Mariboru zapadel prvi sneg v tej sezoni. Primer: Ljubljana 1. 12. 2020.V komentar lahko napišejo napoved samo za eno mesto.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka od 23. 9. 2020 dokler ne zapade prvi sneg v Ljubljani ali Mariboru. Med tistimi, ki bodo pravilno napovedali (datum), kdaj bo zapadel prvi sneg v Ljubljani ali Mariboru, bomo izbrali dva nagrajenca, ki bosta prejela komplet (4) zimskih pnevmatik Vredestein v vrednosti 200 €, in sicer 1 komplet tistemu, ki bo pravilno napovedal datum za Ljubljano, in 1 komplet tistemu, ki bo pravilno napovedal datum za Maribor.

Komentarjev udeležencev nagradne igre, ki bodo svojo napoved objavili po tem, ko bo v Ljubljani ali Mariboru že zapadel prvi sneg v tej sezoni, ne bomo upoštevali.

 

Nagrajenci

Nagrajenca bosta objavljena v roku treh (3) delovnih dni na naši Facebook strani. Rezultati nagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni možna.

 

Podelitev nagrad

Za prevzem nagrade nas morata nagrajenca v 15 dneh po objavi nagrajencev kontaktirati preko elektronske pošte info@avtostop.si oziroma preko kontaktnega obrazca oziroma telefona 041 544 533.

Nagradi nista izplačljivi v denarju. Organizatorja nagradne igre nista materialno, moralno ali kazensko odgovorna za kakršne koli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Nagradi nista prenosljivi.

Izplačilo nagrad v denarju ni možno, nagradi nista prenosljivi na tretjo osebo. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade in v zvezi s tem se strinjajo, da bodo v kolikor bo to potrebno, posredovali vse potrebne podatke.

Vrednost glavne nagrade (komplet (4) zimskih pnevmatik Vredestein) presega 42 EUR, zato je v skladu z določbami Zakona o dohodnini (ZDoh-2, Ur. l. RS, št. 117/2006 in nadaljnji) za nagrajenca potrebno plačati akontacijo dohodnine od prejete nagrade. Akontacijo dohodnine poravna organizator nagradne igre. Nagrajenca sta dolžna posredovati svoji davčni številki v 15 dneh po objavi nagrajencev, sicer nista upravičena do nagrade.

 

Odgovornost

Organizatorja nagradne igre ne odgovarjata za kakršno koli posredno ali neposredno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani, kot tudi ne jamčita za uspešnost uporabe teh spletnih strani.

 

Pritožbe

Morebitna vprašanja ali reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko sporočite na mail info@avtostop.si. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

 

Končne določbe

Organizatorja si pridržujeta pravico, da v času trajanja nagradne igre, zaradi višje sile, zlorabe sistema ali drugega dejanja, na katerega ne bosta mogla vplivati, prekineta nagradno igro in spremenita splošne pogoje, razveljavita posamezno nagradno igro in jo pod obstoječimi ali spremenjenimi pogoji pričneta ponovno, ali se odločita, da bosta nagradno igro prekinila in nagradi ne bosta podelila. Sodelujoči v nagradni igri se odpovedujejo kakršnim koli pravnim zahtevkom do organizatorja, posredno ali neposredno povezanih s sodelovanjem v nagradni igri.

V Ljubljani, 23. 9. 2020

Gume po najboljših cenah na gumenadom.si

premontaza-gum-2020-avtostop-zima

prijava

na e-novice

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button