nagradna igra avtostop

Nagradna igra za nove zimske gume Falken

 

Uganite, kdaj bo zapadel prvi sneg v Ljubljani, in se potegujte za nove zimske pnevmatike Falken, prijatelju/prijateljici pa lahko omogočite, da bo pnevmatike zamenjal/a brezplačno.

Nagradna igra

Kako sodelujete

V komentar zapiši pravilni datum in označi prijatelja, ki mu privoščiš brezplačno premontažo.

avtocenter avtostop

Podarili bomo

1x komplet (4) zimskih pnevmatik Falken v vrednosti 250 €

3x premontažo pnevmatik

Splošni pogoji nagradne igre

 

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je podjetje Amonte d.o.o., Devova 18, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator nagradne igre) v sodelovanju s podjetjem BARTOG.

 

Kdo lahko sodeluje

V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe, starejše od 18 let. Zaposleni in ostali sodelavci organizatorja nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja in nagrade

V nagradni igri sodelujejo le udeleženci, ki bodo izpolnili naslednje pogoje:

  1. V nagradni igri za 1x komplet (4) zimskih pnevmatik Falken v vrednosti 250 € sodelujejo tisti, ki bodo v komentarju pravilno napovedali (datum), kdaj bo v Ljubljani zapadel prvi sneg.
  2. V nagradni igri za 3x premontažo pnevmatik bodo sodelovali tisti, ki jih bodo prijatelji označili v svojem komentarju z napovedjo, kdaj bo prvič zapadel sneg.

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka od 30.9.2019 dokler ne zapade prvi sneg v Ljubljani. Med tistimi, ki bodo pravilno napovedali (datum), kdaj bo zapadel prvi sneg v Ljubljani, bomo izbrali nagrajenca, ki bo prejel 1 komplet (4) zimskih pnevmatik Falken v vrednosti 250 €.

3x premontaža pnevmatik: 3 nagrajence bomo izbrali med vsemi, ki jih bodo njihovi prijatelji označili v svojih komentarjih z napovedmi, kdaj bo zapadel sneg.

Komentarjev udeležencev nagradne igre, ki bodo svojo napoved objavili po tem, ko bo v Ljubljani prvič zapadel sneg, ne bomo upoštevali.

 

Nagrajenci

Nagrajenci bodo objavljeni v roku treh (3) delovnih dni na naši Facebook strani. Rezultati nagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni možna.

 

Podelitev nagrad

Za prevzem nagrade nas mora nagrajenec v 15 dneh kontaktirati preko elektronske pošte info@avtostop.si oziroma preko kontaktnega obrazca oziroma telefona 041 544 533.

Izplačilo nagrad v denarju ni možna. Organizator nagradne igre ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršne koli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Nagrade niso prenosljive.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive na tretjo osebo. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad in v zvezi s tem se strinjajo, da bodo v kolikor bo to potrebno, posredovali vse potrebne podatke.

Vrednost glavne nagrade (1x komplet (4) zimskih pnevmatik Falken) presega 42 EUR, zato je v skladu z določbami Zakona o dohodnini (ZDoh-2, Ur. l. RS, št. 117/2006 in nadaljnji) za nagrajenca potrebno plačati akontacijo dohodnine od prejete nagrade. Akontacijo dohodnine poravna organizator nagradne igre. Nagrajenec je dolžan posredovati svojo davčno številko v 15 dneh po žrebu, sicer ni upravičen do nagrade.

 

Odgovornost

Organizator nagradne igre ne odgovarja za kakršno koli posredno ali neposredno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani, kot tudi ne jamči za uspešnost uporabe teh spletnih strani.

 

Pritožbe

Morebitna vprašanja ali reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko sporočite na mail info@avtostop.si. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

 

Končne določbe

Organizator si pridržuje pravico, da v času trajanja nagradne igre, zaradi višje sile, zlorabe sistema ali drugega dejanja na katerega ne bo mogel vplivati, prekine nagradno igro in spremeni splošne pogoje, razveljavi posamezno nagradno igro in jo pod obstoječimi ali spremenjenimi pogoji prične ponovno ali se odloči, da bo nagradno igro prekinil in nagrad ne bodo podelil. Sodelujoči v nagradni igri se odpovedujejo kakršnim koli pravnim zahtevkom do organizatorja, posredno ali neposredno povezanih s sodelovanjem v nagradni igri.

V Ljubljani, 30.9.2019

popusti in ugodnosti za naše zveste naročnike

prijava

na e-novice
 

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button