Avtoelektrika – kako deluje

V Avtocentru AvtoStop vam naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki v kratkem času in po ugodnih cenah odpravijo vse napake v zvezi z elektriko in elektroniko vašega vozila.

nasveti

Na kaj moramo biti pozorni

Večina mehanskih funkcij vozila je odvisnih od električnih komponent. Vaš avtomobil je nadzorovan s kompleksno ureditvijo žic, senzorjev in računalnikov, ki delujejo obenem.

Kako deluje avtoelektronika in elektrika v avtu?

Večina mehanskih funkcij vozila je odvisnih od električnih komponent. Vaš avtomobil je nadzorovan s kompleksno ureditvijo žic, senzorjev in računalnikov, ki delujejo obenem. Če je komunikacija med njimi prekinjena, elektronika v avtu pa deluje pomanjkljivo, lahko pride do precejšnih posledic za vaš jekleni konjiček.

 

Popravilo akumulatorja in menjava

Delovanje akumulatorja preverimo s testerjem.

akumulator-popravilo-289x300

Električni sistem avtomobila je zaprt krog z neodvisnim virom napajanja baterije. Tok teče vzdolž enega kabla iz akumulatorja do komponente, ki jo napaja (npr. žarnica ali motorček za dvig in spust oken) in nazaj do baterije skozi kovinsko ohišje avtomobila. Ohišje pa je s kablom povezano z ozemljitveno sponko akumulatorja.

 

Avtodiagnostika  in popravilo elektrike v avtu in popravilo avtoelektronike

Ko pripeljete avtomobil v našo delavnico, bo naš izkušen avtoelektričar najprej postavil diagnozo z najsodobnejšimi diagnostičnimi testerji. Za nedelovanje elektrike v avtu je možno več vzrokov. Ko ugotovimo okvaro na vozilu, vam nudimo popravilo alternatorja (zamenjamo ležaje, jermenico, usmernike, regulatorje napetosti), zaganjača, elektromotorja brisalcev, pomikov stekel, servo volana, ventilatorjev gretja in hlajenja, centralnega zaklepanja in še marsičesa!

Popravimo ali nadomestimo tudi razne krmilne elektronike vašega avtomobila, motorne računalnike,  BSI kontrolne enote, razne centrale zračnih blazin, ABS krmilnikov…

Ker se zavedamo, da sta dosledno urejena avtoelektronika in avto elektrika ključni za udobno vožnjo, v Avtocentru AvtoStop pristajamo le na resen in ciljno usmerjen pristop k odkrivanju težav in tako znižanju stroškov za stranko.

Za obnovitev ali zamenjavo sklopov uporabljamo izključno kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.

zakaj-vzdrzevati-avtoklimo-300x200

 

Popravilo gretja in klimatiziranja vozila

Pogosto se radiatorji oz. grelna telesa zamašijo ali pa začnejo zaradi dotrajanosti puščati hladilno tekočino. Take vrste okvar lahko povzročijo neprijetnosti, kot so, slabo gretje potniškega prostora, neprijeten vonj v vozilu, rosenje vetrobranskega stekla in najpomembnejše – pregrevanje motorja.

Popravimo tudi grelce, ki so dodatno ali originalno vgrajeni v vozilo in uravnavajo delovno temperaturo motorja in notranjosti vozila.

Nudimo prav tako zamenjavo vseh vrst žarnic od navadnih, halogenskih in neonskih.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite vam ustrezni termin za popravilo avtoelektronike ali avtoelektrike vašega vozila!

 

Imate težave z vašim vozilom? Pokličite nas.

Obiščite nas v Avtocentru Avtostop - Varno na cesti!

Imate težave z vžigom motorja pozimi, oglasite se pri nas.

Zato vas vabimo na strokovni pregled stanja vašega avtomobila na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1, v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Dodatne storitve za vas

Poliranje vozil

Ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku. Uporabljamo le kvalitetne paste za poliranje avta, zaščitne premaze.

Globinsko čiščenje sedežev

Globinsko čiščenje je kemično čiščenje, s katerim odstranimo bakterije, trdovratno umazanijo in neprijetne vonjave iz notranjosti vašega vozila.

avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

Hitri servis

Nudimo ugoden servis avta: menjavo žarnic, olja, filtrov, zavornih ploščic, diskov in še marsikaj. Opravimo vse od najmanjših, preprostejših mehaničnih del pa vse do zahtevnega servisa vozila.

avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Call Now Button