Kako deluje dezinfekcija klime v vašem avtomobilu

Ob tem, da se je povečal čas, ki ga porabimo za vožnjo v svojih avtomobilih, se je povečala tudi občutljivost na onesnaženost zraka, kamor uvrščamo plesen in bakterije v vozilih.

nasveti

Dezinfekcija v Avtocenter Avtostop

V Avtocentru AvtoStop imamo tehnologijo za obnovitev kakovosti zraka v vašem avtomobilu: MiST ™ In-Car Air Service Quality ™. Če boste odpravili vzrok neprijetnih vonjav v vozilu, vam ne bo potrebno »maskirati« ozračja z različnimi dišavami.

Ste razmišljali o zraku, ki ga vdihavate v vašem vozilu?

dezinfekcija-avtoklime-ljubljana-2

Da povrnemo zdrav zrak v vozilu je priporočljivo tudi čiščenje notranjosti vozila in redna menjava kabinskega filtra.

Preventivno vzdrževanje avtoklime

Redna obdelava prezračevalnega sistema z dezinfekcijskim ali čistilnim sredstvom je najbolj ekonomična in učinkovita rešitev. Pri ekstremnih primerih je potrebno odstraniti uparjalnik in fizično očistiti ohišje AC grelca.

Kljub temu, da obstajajo številne rešitve na avtomobilskem trgu, je najbolj učinkovit izdelek imenovan MiST ™ In-Car Air Service Quality™.

Leta 2006 je MiST ™ prejel prestižno nagrado Popular Mechanics Editor’s Choice Award za najnovejši preboj v industriji z uporabo ultrazvočnega čiščenja, katerega cilj je odprava plesni in bakterij v prezračevalnih sistemih in potniških kabinah današnjih vozil. Odstrani neprijetne vonjave, ki se jih ne moremo znebiti, kot so: vonj cigaretnega dima, neprijeten vonj ob vklopu klime, vonj po kislem.

dezinfekcija-avtoklime-ljubljana

 

Kako MiST™ očisti zrak v avtomobilu?

Naprava je posebej izdelana za preprečevanje rasti živih mikroorganizmov.

Uporablja atomizirane mikro kapljice (1/10 velikosti aerosolnih kapljic) iz posebno formulirane raztopine. Te kapljice potujejo v zračnike avtomobila, prodirajo in potujejo tja, kjer živijo mikroorganizmi.

Obravnava celoten prezračevalni sistem, vključno z uparjalnikom, grelnim jedrom, zračnimi kanali in površinami za potnike.

dezinfekcija-avtoklime-ljubljana-2

Zelo ekonomičen in traja le 30-45 minut za izvedbo.

Za doseganje optimalnih rezultatov in da mikroorganizmi ne morejo rasti, je potrebno čiščenje izvajati vsakih 6 mesecev.

Dezinfekcija vaše avtoklime. Pokličite nas.

Obiščite nas, da očistimo vašo klimatsko napravo!

Naj bo klima čista in naj v vašem avtu kroži svež zrak!

Vabimo vas na strokovni pregled vaše klimatske naprave v avtu na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1, v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

==> Spletna prodaja gum: https://gume-avto.si/

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Dodatne storitve za vas

Poliranje vozil

Ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku. Uporabljamo le kvalitetne paste za poliranje avta, zaščitne premaze.

Globinsko čiščenje sedežev

Globinsko čiščenje je kemično čiščenje, s katerim odstranimo bakterije, trdovratno umazanijo in neprijetne vonjave iz notranjosti vašega vozila.

avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

Hitri servis

Nudimo ugoden servis avta: menjavo žarnic, olja, filtrov, zavornih ploščic, diskov in še marsikaj. Opravimo vse od najmanjših, preprostejših mehaničnih del pa vse do zahtevnega servisa vozila.

avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Call Now Button