Kdaj se odločiti za ravnanje platišča (feltne)?

Vožnja s poškodovanimi platišči ima lahko resne posledice, saj lahko poškoduje ali celo uniči pnevmatiko.

nasveti

Ravnanje platišč (felten)

Vožnja s tovrstnimi platišči povzroča neprijetno tresenje krmila vozila, obrabo ležajev in amortizerjev ter nepredvideno obrablja podvozje vozila. Ravnanje platišč je zatorej tudi preventivno opravilo in ne le kozmetično.

V današnjih časih, ko je potrebno biti pozoren na vsak porabljen evro

Vsak si želi, da za obnovo ali popravilo zapravi čim manj, ali pa celo da to opravi sam. Če npr. zaupate obnovo doma gradbincem, zakaj bi potem sami ravnali, ko pa se lahko odpravite k strokovnjakom Avtocentra AvtoStop?

Nudimo:

 

Lita platišča, ki postajajo vse bolj popularna, pa so narejena iz zlitine s pretežnim delom magnezija ali aluminija. Odlikuje jih atraktiven izgled, manjša teža platišča in efektivnejše zračenje zavor.

Jeklena platišča v primerjavi z ALU platišči sicer rjavijo, vendar so odporna na praske, poškodbe in odrgnine.

Ravnanje platišča

 

Kdaj se odločiti za ravnanje platišča (feltne)?

Največkrat se stranke na nas obračajo z zvitimi feltnami, ki so posledica manjših prometnih nezgod ali poškodb pri vožnji na neustreznih cestah. Skozi čas se platišča zaradi neprimernega vzdrževanja in čiščenja (npr. pregroba krtača) obrabljajo in rjavijo. K temu pripomore tudi cestna sol, ki je v tem obdobju pogosto na cestišču.

Izkrivljena platišča je cenovno ugodneje popraviti in obnoviti kot pa se odločiti za nakup novih. Naši mehaniki vam platišča poravnajo in speskajo.

Ravnanje platišč-felten-ljubljana

 

Postopek za ravnanje platišča

Ravnanje platišč se začne tako, da celotno kolo vizualno pregledamo, s poškodovanega platišča pa demontiramo pnevmatiko. Platišče nato vpnemo na profesionalno napravo za uravnoteženje, da lažje ugotovimo lastnosti poškodbe. Sledi pritrjevanje platišča na stroj za ravnanje platišča, ki s hidravličnim udarcem postopoma in podrobno poravna platišča za avto. Na koncu po želji naročnika platišča speskamo. AvtoStop mehaniki uporabljajo le najnovejšo diagnostično opremo in stroje za popravilo platišč. Poleg ravnanja in peskanja platišč vam nudimo celovito oskrbo za vaše pnevmatike – premontaža in centriranje pnevmatik.

 

Koliko časa vzame ravnanje platišč?

Ker je čas dragocena dobrina, vam pri Avtocentru AvtoStop v najkrajšem možnem času poravnamo platišča. Povprečni čas ravnanja feltne je ena ura, vendar so možna odstopanja zaradi velikosti platišč in stopnje poškodb ter zvitosti. Svetujemo vam, da nas kontaktirate in izberete termin, ki vam ustreza.

 

Katere storitve ravnanja “felten” ponujamo?

Ker se zavedamo, da je zunanjost avtomobila prav tako pomembna kot notranja udobnost, vam nudimo ugodno ravnanje kovinskih platišč vseh vrst in oblik.

 

Cenik ravnanja platišč

STORITEV CENA(€)
Ravnanje platišča 1 kos 35,00

Cenik peskanja platišč

STORITEV cena(€)
ALU PLATIŠČA kos
Alu platišče 14″ 20,00
Alu platišče 15″ 24,00
Alu platišče 16″ 26,00
Alu platišče 17″ 26,50
Alu platišče 18″ 28,50
Alu platišče 19″ in 20″ 30,00
Alu platišče 21″ in 22″ 32,50
   
KOVINSKA PLATIŠČA kos
Kovinsko platišče 12″, 13″ in 14″ 10,00
Kovinsko platišče 15″ 12,50
Kovinsko platišče 16″ 12,50
Kovinsko platišče 17″ 15,50

Imate poškodovana ali skrivljena platišča? Pokličite nas.

Obiščite nas v Avtocenter Avtostop

Vabimo vas v naše servisne prostore na pregled in ravnanje platišč ali pa popravilo oziroma peskanje na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1, v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Dodatne storitve za vas

Poliranje vozil

Ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku. Uporabljamo le kvalitetne paste za poliranje avta, zaščitne premaze.

Globinsko čiščenje sedežev

Globinsko čiščenje je kemično čiščenje, s katerim odstranimo bakterije, trdovratno umazanijo in neprijetne vonjave iz notranjosti vašega vozila.

avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

Hitri servis

Nudimo ugoden servis avta: menjavo žarnic, olja, filtrov, zavornih ploščic, diskov in še marsikaj. Opravimo vse od najmanjših, preprostejših mehaničnih del pa vse do zahtevnega servisa vozila.

avtocenter-avtostop-preberite-vec-avtoservis

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Call Now Button