fbpx

Dezinfekcija klima naprave z ultrazvokom

Odstrani neprijetne vonjave v avtomobilu

Ste razmišljali o zraku, ki ga vdihavate v vašem vozilu?

Ob tem, da se je povečal čas, ki ga porabimo za vožnjo v svojih avtomobilih, se je povečala tudi občutljivost na onesnaženost zraka, kamor uvrščamo plesen in bakterije v vozilih. V Avtocentru AvtoStop imamo tehnologijo za obnovitev kakovosti zraka v vašem avtomobilu: MiST ™ In-Car Air Service Quality ™. Če boste odpravili vzrok neprijetnih vonjav v vozilu, vam ne bo potrebno »maskirati« ozračja z različnimi dišavami.

Da povrnemo zdrav zrak v vozilu je priporočljivo tudi čiščenje notranjosti vozila in redna menjava kabinskega filtra.

Preventivno vzdrževanje avtoklime

Redna obdelava prezračevalnega sistema z dezinfekcijskim ali čistilnim sredstvom je najbolj ekonomična in učinkovita rešitev. Pri ekstremnih primerih je potrebno odstraniti uparjalnik in fizično očistiti ohišje AC grelca.

Kljub temu, da obstajajo številne rešitve na avtomobilskem trgu, je najbolj učinkovit izdelek imenovan MiST ™ In-Car Air Service Quality™.

Leta 2006 je MiST ™ prejel prestižno nagrado Popular Mechanics Editor’s Choice Award za najnovejši preboj v industriji z uporabo ultrazvočnega čiščenja, katerega cilj je odprava plesni in bakterij v prezračevalnih sistemih in potniških kabinah današnjih vozil. Odstrani neprijetne vonjave, ki se jih ne moremo znebiti, kot so: vonj cigaretnega dima, neprijeten vonj ob vklopu klime, vonj po kislem.

Kako MiST™ očisti zrak v avtomobilu?

  • naprava je posebej izdelana za preprečevanje rasti živih mikroorganizmov.
  • uporablja atomizirane mikro kapljice (1/10 velikosti aerosolnih kapljic) iz posebno formulirane raztopine. Te kapljice potujejo v zračnike avtomobila, prodirajo in potujejo tja, kjer živijo mikroorganizmi.
  • obravnava celoten prezračevalni sistem, vključno z uparjalnikom, grelnim jedrom, zračnimi kanali in površinami za potnike.
  • je zelo ekonomičen in traja le 30-45 minut za izvedbo.

Za doseganje optimalnih rezultatov in da mikroorganizmi ne morejo rasti, je potrebno čiščenje izvajati vsakih 6 mesecev.

Rezervirajte termin

Vir: https://www.misthealthyair.org/treatment.php
https://testsite.uview.com/MiST_PopularMechanics.php

* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>