fbpx

Poleg Bauhuasa na Letališki 1, je zaživela najhitrejša in najsodobnejša avtopralnica AvtoStop. Avtocenter AvtoStop, ki mu številni Ljubljančani zaupajo svoje jeklene lepotce, je ob 7. obletnici delovanja odprl novo avtomatsko avtopralnico z najbolj izpopolnjeno opremo na sončni strani Alp in otvoritev začinil s spektakularnim šovom.

Nova avtopralnica je kot nalašč za vse, ki so siti čakanja v vrstah, saj oskrbi kar 120 – 150 avtomobilov na uro. Zadovoljni bodo tudi vsi skrbni lastniki plehnatih zveri, avtopralna steza namreč ponuja najbolj izpopolnjen sistem sušenja s hkratnim poliranjem, mehke krtače pa ne poškodujejo laka. V avtopralnici so se zavezali tudi okolju, saj uporabljajo naravi prijazna čistila, poskrbijo pa tudi za velik delež reciklirane vode.

Z bleščečimi jeklenimi konjički so se ta večer lahko pohvalili tudi številni znani Slovenci, ki so ob zvokih bučnega bobnanja, družbi mičnih hostes in pijači dobrodošlice zapeljali na avtostezo. Tako so se na lastne oči lahko prepričali o hitrosti in učinkovitosti avtomatske avtopralnice. Potem ko so svoje avtomobile pustili na parkirišču, so do poznih večernih ur razvajali brbončice ob odlični kulinariki ter se pozibavali ob zvokih raperjev Trkaja in Nipketa, s svojim nastopom pa jih je navdušila tudi skupina Muff.

S prav posebno nego so svoje avtomobile ta večer razvajali Branko Đurić Đuro, Rado Mulej, Jernej Kuntner, Matjaž Javšnik, Grega Skočir, Neisha, Miki Vlahovič, Werner, David Urankar, Uroš Bitenc, Rene Mlekuž, Slaviša Stojanovič, Alya, Regina, Pia Pustovrh, Jagoda Batagelj, Jean Frbežar, Saša Einsiedler, Klemen Bunderla, Tibor Baiee, Ranko Babič, Klemen Bučan, Tadej Bricelj, Sani Bečirović … in mnogi drugi, ki bodo to poletje s čistimi konjički blesteli na slovenskih cestah.

* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>