fbpx

Poliranje avta

Poliranje avta obnovi sijaj avta in odstrani nepravilnosti na laku

Poliranje avta Ljubljana

Poliranje avta je priporočljivo opraviti enkrat letno, ker avtomobil pod pritiski vremena in ostalih dejavnikov opazno izgublja svoj sijaj. Zaradi tega vam v Avtocentru AvtoStop nudimo ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku.

Uporabljamo le kvalitetne paste za poliranje avta, zaščitne premaze in gobice. Ker nam kvalitetna in optimalna storitev predstavlja prednost pred kvantiteto, se vsakemu vozilu stoodstotno in temeljito posvetimo.

Kako poteka postopek poliranja avta?

poliranje-avta-ljubljana

Vaše vozilo sprejmemo, ga vizualno temeljito pregledamo in pripravimo ustrezne paste ter zaščitne premaze glede na barvo vašega vozila in stopnjo ohranjenosti laka. Nato z merilcem debeline laka izmerimo debelino laka in celotno vozilo spoliramo ter odstranimo vse nepravilnosti, poškodbe, ostanke smole ali umazanije na vašem vozilu. Po postopku poliranja vaš avto premažemo z zaščitnim premazom, ki ohranja lak na vozilu.

Ker smo svojemu delu predani in dosegamo visok nivo svojih storitev, lahko takšno poliranje avtomobila traja dlje časa.

Vaše vozilo je po postopku kot novo, vidna je globina barve in sijoči lak. Odstranimo tako imenovano zbledelost barve, z nasmeškom na obrazu pa stranke primerjajo svoje vozilo kot, da je pravkar prišlo iz proizvodnje.

Storitev poliranja vozila priporočamo vsakemu, ki mu avtomobil pomeni več kot le prevozno sredstvo!

Cenik poliranje avta

*cene vsebujejo DDV

Poliranje celotnega vozila 1x nanos =  90 €

Poliranje celotnega vozila 2x nanos = 130 €

Poliranje celotnega vozila 3x nanos = 180 €

Poliranje celotnega avtomobila traja okoli 8 ur.

 

Kontaktirajte nas
* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>