fbpx

Po vaše vozilo pridemo na dom ali v službo

in vam očiščenega pripeljemo nazaj
Cena samo 25 € »
Rezervirajte termin

*velja samo za AC območje

Hiter življenjski tempo nas sili k prihranku časa. Tega se zavedamo tudi v Avtocentru AvtoStop, zato bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil čist, vi pa za to storitev ne boste porabili časa. Namreč, po vaše vozilo pridemo v službo ali na dom (velja za AC območje), vozilo vam ročno operemo (zunanje pranje in notranje čiščenje) in vam očiščenega pripeljemo nazaj.

Pick-up čiščenje je cena 25€ za osebna vozila.

Zavedamo se, da je čista zunanjost avtomobila prav tako pomembna kot notranje udobje, zato se vašemu jeklenemu konjičku v Avtocentru AvtoStop popolnoma posvetimo. Naša avtopralnica uporablja samo kvalitetna in okolju prijazna čistila za avto.

Kakšen je postopek za ročno pranje vozila?

Ročno pranje avtomobila se začne s sprejemom vozila. Vozilo nato pripravimo na predpranje. Temeljito ga speremo z vodo ter uporabimo tekočino, ki odpravi trdovratno umazanijo in mrčes z vozila. Tekočino pustimo delovati nekaj minut.

Potem vozilo ponovno speremo in na gobo iz posebnega materiala za kvalitetno čiščenje nanesemo negovalni šampon. Vaše vozilo nato ročno operemo od strehe do podvozja, seveda ne pozabimo na kolesa.

Sledi spiranje z mlačno vodo, ki omogoča optimalno aktivacijo čistilnih sredstev, nato pa vaš avtomobil ustrezno posušimo z absorpcijsko krpo, ki ne pušča lis ali poškodb na vozilu.

Po končanem postopku ročnega pranja, bo vaše vozilo popolnoma suho, povečan pa bo tudi sijaj avtomobila.

Priporočamo redno in strokovno pranje vozila, saj tako podaljšujete življenjsko dobo in ohranjate lep videz vozila.

 

Zakaj se odločiti za nas?

  • Osrednje podjetje na področju ročnega pranja vozil v Ljubljani
  • Naše vodilo so znanje, izkušnje in iskanje optimalnih rešitev za vaše vozilo
  • Smo podjetje s strokovno usposobljenimi člani kolektiva
  • Nudimo vam širok spekter storitev na enem mestu
  • Stranka je pri nas na PRVEM mestu!

Stranke pri nas redno koristijo storitev pick up. Tedensko opravimo vsaj 20 prevzemov vozil, kar potrjuje, da smo resni in da nam stranke zaupajo.
Imamo zavarovano v primeru, da pride do nesreče, prav tako naš voznik vozi po predpisih. V primeru, da bi se zgodila nesreča, mi krijemo stroške.

Veseli bomo če se boste odločili za koriščenje storitve.

 

Rezervirajte termin

* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>