Ravnanje platišča (feltne)

Ravnanje platišča od 20,00 do 35,00 €, različno od velikosti

Vožnja s poškodovanimi platišči ima lahko resne posledice, saj lahko izmaliči pnevmatiko ali nepredvideno obrablja amortizerje in podvozje vozila. Ravnanje platišč je zatorej tudi preventivno opravilo in ne le kozmetično.

V današnjih časih, ko je potrebno biti pozoren na vsak porabljen evro, si vsak želi, da za obnovo ali popravilo nečesa zapravi čim manj, ali pa celo da to opravi sam. Če npr. zaupate obnovo doma gradbincem, zakaj bi potem sami ravnali in popravljali platišča, ko pa se lahko odpravite k strokovnjakom Avtocentra AvtoStop? Z najnovejšimi diagnostičnimi in namenskimi napravami učinkovito ter precizno popravimo poškodovana platišča in jim povrnemo sijaj.

Kdaj se odločiti za ravnanje platišč?

Največkrat se stranke na nas obračajo z zvitimi feltnami, ki so posledica manjših prometnih nezgod ali  poškodb pri vožnji na neustreznih cestah. Skozi čas se platišča zaradi neprimernega vzdrževanja in čiščenja (npr. pregroba krtača) obrabljajo in rjavijo. K temu pripomore tudi cestna sol, ki je v tem obdobju pogosto na cestišču.

Izkrivljena platišča je cenovno ugodneje popraviti in obnoviti kot pa se odločiti za nakup novih. Naši mehaniki vam platišča sanirajo in poravnajo, spolirajo ter zaščitijo s premaznim sredstvom. Tako bodo vaše feltne izgledale kot nove!

Koliko časa vzame ravnanje platišč?

Ker je čas dragocena dobrina, vam pri Avtocentru AvtoStop v najkrajšem možnem času popravimo, obnovimo in olepšamo platišča. Povprečni čas ravnanja feltne je ena ura, vendar so možna odstopanja zaradi velikosti platišč in stopnje poškodb ter zvitosti. Svetujemo vam, da nas kontaktirate in izberete termin, ki vam ustreza.

Katere storitve ravnanja felten ponujamo?

Ker se zavedamo, da je zunanjost avtomobila prav tako pomembna kot notranja udobnost, vam nudimo ugodno ravnanje kovinskih platišč vseh vrst in oblik.

Cena

Ravnanje platišča je na voljo že od 20,00 € do 35,00 €, odvisno od velikosti vaših platišč.

Nudimo:

  • Ravnanje litih platišč

  • Ravnanje alu platišč

  • Ravnanje železnih platišč

  • Popravilo alu in železnih platišč,

  • Peskanje alu platišč

 

Pridruži se nam

Ugodno: menjava pnevmatik že od 24,90 € za ALU in jeklena platiščaVeč »