fbpx

Strah pred avtomatsko avtopralnico je sedaj odveč

Poškodbe laka na avtomobilu so preteklost!

 

Avtomatske avtopralnice so med vozniki priljubljene predvsem zaradi hitrosti, učinkovitosti in natančnosti. Zahvaljujoč hitremu razvoju tehnologije so sodobne avtomatske avtopralnice v zadnjih letih zelo priljubljene med vozniki.

Prednosti, ki jih ti moderni sistemi čiščenja prinašajo, so številne, od teh pa bi izpostavili predvsem napredek na področju razvoja mehkih tekstilnih krtač in s tem nežnejšega čiščenja.


 

Prednosti, ki jih prinaša sodobna avtomatska avtopralnica:

 

1. Prostornost


Avtomatska avtopralnica Avtostop je prostorna, svetla in zračna, zato je pranje avtomobila v njej prijetna izkušnja.  Za vse, ki se bojite, da se boste v avtopralnici počutili utesnjeno, je ta strah v naši najsodobnejši avtomatski avtopralnici na Letališki 1 odveč.

 

2. Poškodbe laka avtomobila so preteklost


Največji pomislek pri izbiri avtomatske avtopralnice je možnost poškodbe laka avtomobila.
Prve avtomatske avtopralnice so bile zelo priljubljene. Nove in hitrejše metode čiščenja pa so sprva imele tudi pomanjkljivosti, med njimi možnost poškodbe laka na avtomobilu. Krtače v avtomatskih avtopralnicah so bile v osemdesetih letih narejene iz dolgo vzdržljivih, a izredno trdih plastičnih vlaken, ki so zaradi svoje grobe strukture opraskale lak avtomobila.

plasticne-krtace

Z razvojem avtomatskih avtopralnic so trde krtače nadomestile mehke tekstilne krtače. Sodobne avtomatske avtopralnice so z mehkimi tekstilnimi krtačami neškodljive za lak avtomobila. Nekateri sistemi pa imajo celo čiščenje brez dotika – z vodo, čistilnimi sredstvi in zrakom. V modernih avtopralnicah so zato poškodbe laka skorajda nemogoče, kar pomeni, da povezava med avtomatsko avtopralnico in praskami na laku ostaja zgolj mit iz preteklosti.

tekstilne-krtace-avtostop

 

 

3. Hitrost


V današnjem hitrem tempu življenja je čas redka dobrina. Zato je ena od najpomembnejših prednosti avtomatske avtopralnice hitrost. Sodobni sistem avtomatske avtopralnice že v nekaj minutah temeljito očisti vaše vozilo. Avtomatska avtopralnica Avtostop ima najdaljšo avtopralno stezo v Sloveniji, ki je dolga kar 85 metrov. Kljub temu je najhitrejša avtomatska avtopralnica pri nas, saj lahko opere kar 120–150 avtomobilov na uro.

hitra-avtopralnica-avtostop

 

 

4. Temeljito čiščenje


Z razvojem tehnologije je proces čiščenja v avtomatskih avtopralnicah postal izjemno dodelan. Avtomatska steza je strukturirana po fazah, zato vaše vozilo temeljito očisti in odstrani tudi umazanijo s podvozja, platišč ter težko dostopnih delov.

temeljito-cist-avto

 

 

5. Sodobna avtopralna steza


Medtem ko so se sestavni deli avtomatske avtopralnice hitro razvijali in izboljševali, je klasični dizajn steze vse do danes ostal najbolj priljubljen, osnovne faze pranja pa enake. Pri tem je za kakovost samega pranja izredno pomembna dolžina avtopralne steze – daljša, kot je, bolj temeljito in kakovostno je oprano vaše vozilo.

cist-avto

Izberete lahko tudi dodatne storitve, kot so čiščenje in impregnacija podvozja, voskanje ali poliranje. Avtomatska avtopralnica Avtostop, priznane nemške znamke CHRIST, slovi po svojem sodobnem dizajnu in uporabi mehkih tekstilnih krtač ter najbolj izpopolnjenim sistemom sušenja in brisanja vozil s hkratnim poliranjem.

 

3D OGLED AVTOPRALNICE »

 

6. Čiščenje podvozja


Avtomatske avtopralnice nudijo dodatne storitve, kot je temeljito čiščenje podvozja, ki je zlasti v zimskem času ključno za ohranjanje vašega vozila. Moderne avtopralnice z močnimi črpalkami in različnim številom krtač nudijo kakovostno pranje tudi najbolj izpostavljenih delov.

 

 

7. Skrb za okolje


Sodobne avtomatske avtopralnice uporabljajo čistilna sredstva, ki so prijazna okolju. Vodo, ki se uporablja za pranje vozil, se tudi reciklira. V avtomatski avtopralnici Avtostop se reciklira kar 80 % porabljene vode, ki se vrne v sistem. Reciklirano vodo se ponovno uporabi za vse začetne faze čiščenja.

avtomatska-avtopralnica-avtostop

Obiščite nas na Letališki 1, poleg Bauhausa – Avtomatska avtopralnica Avtostop


Pokličite nas na 031 706 706 ali nam pišite na letaliska@avtostop.si


 

* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>