fbpx

Kam bi vi peljali enega teh lepotcev?

Luksuzni avti so vse drugo kot samo sredstvo za transport. Takšni avtomobili so narejeni tako popolno, da večinoma predstavljajo statusni simbol.

Si predstavljate imeti nekaj takega za vsakdanjo vožnjo v službo? Ali pa iti iskati otroka pred šolo? Mogoče pa ja, verjetno bi se pa večina strinjala, da je važno ga samo voziti, kamorkoli že. Še posebej pa čim hitreje tem boljše!

Kako sploh izbrati najlepšega med najlepšimi? Toda za nekaj se moramo odločiti.

Trije lepotci, ki sledijo, so vsi novejše proizvodnje in jih je možno registrirati. Niso čisto najdražji, so pa najlepši! JUživajte!

Bugatti Chiron

Bugatti Veyron je redefiniral, kaj avtomobil sploh zmore. Vendar Chiron dokazuje, da je možno biti še boljši.

Revolution Slider Error: Slider with alias Bugatti-Chiron not found.
Maybe you mean: 'novice-prva-stran' or 'woocommercebig' or 'novice-prvastran' or 'main-feature-slider' or 'prva-stran-slider' or 'logo'

 

Opisan je kot ultra moderen, neverjetno hiter, okreten in močan s stilistično zahtevnim dizajnom in najvišjo stopnjo udobja. To je najbolj močan, najhitrejši, najprestižnejši in najbolj eksluziven športen avto na svetu, zanj pravi Bugatti.

No ja, najhitrejši je vseeno Hennessey Venom GT, ampak takšen avto ne potrebuje biti najhitrejši, da je najboljši.

Pohvali se lahko z osemliterskim quad turbo motorjem W16 s 1.103 kW  moči ter 1.600 Nm maksimalnega navora. Najvišja hitrost pa je nekje v zoni neverjetnega nad 400 km/h.

Vreden je 2,5 milijona dolarjev. Porabi 35 litrov na 100 km, manj tudi nismo pričakovali.

Če kupite Bugattijev avto, njihovi »leteči« serviserji priletijo kamorkoli na svetu opraviti servis in vzdrževalna dela.

Bugatti ponuja tudi svojo kolekcijo mode, s katero prodajajo tudi stil, ki paše k njihovemu avtu.

Hennessey Venom GT

Avto Hennessey Venom GT je najhitrejši avto na svetu. Njegova najvišja hitrost doseže 436 km/uro. Venom GT do 100 kilometrov pospeši že v dveh sekundah. Ima 1.451 konjskih moči in sedemlitrski turbo motor V8 twin. Pohvali se lahko tudi z Guinnessovim svetovnim rekordom, 300 km na uro doseže le v 13 sekundah.

Revolution Slider Error: Slider with alias hennessey-venom-gt not found.
Maybe you mean: 'novice-prva-stran' or 'woocommercebig' or 'novice-prvastran' or 'main-feature-slider' or 'prva-stran-slider' or 'logo'

 

Država proizvodnje je Texas, ZDA.  V januarju 2017 se je njegova proizvodnja zaključila in jih ni več mogoče naročiti.

Zadnji Final Edition so prodali za 1,2 milijona dolarjev.

Kot zanimivost (da vemo, koga si sploh predstavljati voziti takšen avto), Venom GT Spyder so naredili za pevca Aerosmithov Steven Tylerja, ki ga je potem prodal na avkciji, vsi prihodki od prodaje pa naj bi šli Tylerjevi “Janie’s Fund” fundaciji.

Pagani Huayra

Pagani Huarya je doma v Italiji, kot je tudi stil in umetnost. Tako je tudi s tem do zadnjega detajla izpopolnjenim super avtom. Proizvajalec Pagani pravi, da bi naredili takšen kompleksen avto poln dovršenih rešitev, je potrebno imeti ne samo briljanten um ampak tudi prave umetnike.

Revolution Slider Error: Slider with alias pagani-huayra not found.
Maybe you mean: 'novice-prva-stran' or 'woocommercebig' or 'novice-prvastran' or 'main-feature-slider' or 'prva-stran-slider' or 'logo'

 

Avto Huayro so opisali kot preteklost, sedanjost in prihodnost – brezčasno interpretacijo avtomobilske umetnosti.

Kot vodilni koncept pri oblikovanju Huayre je bil veter – njegova eleganca kot tudi rušilna moč, ki jo nosi veter.

Njegova največja hitrost je 378 km na uro. Do 100 km pospeši v 3,2  sekundah. Ima šestlitrski turbomotor V12 twin, ki ga je prispeval Mercedes-AMG, in 720 konjskih moči.

Zanj je potrebno odšteti približno 1,4 milijona dolarjev, kar je precej manj od 8 milijonov dolarjev kot stane Mercedes-Benz Maybach Exelero.

Revolution Slider Error: Slider with alias mercedes not found.
Maybe you mean: 'novice-prva-stran' or 'woocommercebig' or 'novice-prvastran' or 'main-feature-slider' or 'prva-stran-slider' or 'logo'
* AKCIJA: v januarju in februarju super cene pranja, globinskega čiščenja in poliranja *PREVERITE »