fbpx

Nexen Tire iz Južne Koreje ima 70-letno tradicijo proizvodnje pnevmatik. Pnevmatike Nexen odlikuje patentirana nanotehnologija in nagrajeni koncept »Green Hive«.

Gume Nexen imajo kakovostno konstrukcijo, so zanesljive ter visoko zmogljive.

Nexen je skovanka iz slogana »Next Century Tire« (pnevmatika naslednjega stoletja).

Preveri Nexen gume v akciji

Inovativnost in razvoj

Družba Nexen vlaga v razvoj in raziskave inovativnih sodobnih tehnologij na področju proizvodnje pnevmatik. Uporabljajo najsodobnejšo avtomatizirano napredno opremo, ki zagotavlja varnost in zmogljivost pnevmatik.

Pnevmatike Nexen so prejele več nagrad na področju oblikovanja: IDEA (2014), G-Mark (2013), Dot Design (2012) in IF Design (2011).

Nexen Tire je leta 2005 prejela nagrado za tehnološki patent proizvodnje večplastnih silikatnih nanokompozitnih pnevmatik.

Globalni trg in sestavni del originalne opreme za Porsche Macan

Leta 2000 so spremenili svoje ime iz Woosung Tire v Nexen Tire.

Pnevmatike znamke Nexen je mogoče kupiti v 120 državah na svetu, pri 250 zastopnikih.

Cilj pri proizvodnji pnevmatik Nexen je kombinirati učinkovitost z vrhunsko tehnologijo. Izdelujejo različne tipe pnevmatik, kot so npr. »Ultra High Performance« in pnevmatike za SUV, na voljo pa so prav tako letne in zimske pnevmatike.

Nexen proizvaja tudi pnevmatike vrhunskega razreda, namenjene športno-terenskim avtomobilom. V decembru 2017 so začeli dobavljati pnevmatike »Ultra High Performance (UHP) N’FERA RU1« za Porsche Macan kot del originalne opreme. Gume Nexen so bile pred tem del opreme za Porsche Cayenne in del opreme številnih drugih znanih avtomobilskih proizvajalcev, kot so Mitsubishi, Fiat, Volkswagen, Chrysler, Škoda, SEAT, Renault (Twingo) in Smart (Forfour).

Okolju prijazne pnevmatike

Eno od glavnih vodil Nexena je tudi okolju prijazen pristop.

Nexen je med 2.000 prijavljenimi udeleženci natečaja IDEA zmagal s konceptom pnevmatike »Green Hive«. Pnevmatika »Green Hive« na prvo mesto postavlja trajnostni razvoj, praktičnost in ekonomičnost. Pnevmatika »Green Hive« ima zamenljivo tekalno plast, ki jo je mogoče od 3- do 5-krat zamenjati.

Preveri Nexen gume v akciji

V Avtocentru Avtostop lahko izbirate med naslednjimi pnevmatikami Nexen:

   

Rezervirajte termin

* NOVO: Spletni nakup pnevmatik po NAJBOLJŠIH cenah *SPLETNA TRGOVINA >>