fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00 - 17:00; Sobota: 8:00 - 15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Devova 18 – uvoz iz ceste Ljubljanske brigade,

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Avtoelektrika

avtocentru Avtostop vam naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki v kratkem času in po ugodnih cenah odpravijo vse napake v zvezi z elektriko in elektroniko vašega vozila. Ker se zavedamo, da sta dosledno urejena avtoelektronika in avto elektrika ključni za udobno vožnjo, v avtocentru Avtostop pristajamo le na resen in ciljno usmerjen pristop k odkrivanju težav in tako znižanju stroškov za stranko.

Avtoelektrika
avtodiagnostika-pregled-avta-avtoservis-veliki-servis-avtostop-ljubljana-cena
avtoelektrične storitve

Avto diagnostika

V novejših vozilih delovanje vseh sistemov nadzira elektronika. Napake pri delovanju vozila vam javljajo opozorilne lučke na armaturni plošči. Če želimo ugotoviti, kaj se z vozilom dogaja, ga bo naš izkušeni avtoelektričar na servisu priklopil na ustrezni diagnostični sistem. Z najsodobnejšimi diagnostičnimi testerji bo pregledal stanje elektronskih sistemov in identificiral napake.

gumb-ponudba

menjava-žarnice-led-xenon-servis-avta-avtoservis-avtostop-ljubljana
avtoelektrične storitve

Menjava žarnic

Menjava žarnice je na prvi pogled videti kot malenkost. Ker se nam zdi taka majhna reč, velikokrat odlašamo s tem opravilom. Pregorela žarnica na avtu pomeni konkreten problem. Menjava žarnic pri novejših vozilih je danes bolj zapletena kot nekoč. Pri nestrokovni menjavi žarnice se lahko uničijo tudi vzmeti. Takrat je potrebno zamenjati celoten žaromet.

gumb-ponudba

nastavitev-žarometov-servis-avta-avtostop-ljubljana-cena-hitri-servis
avtoelektrične storitve

Nastavitev žarometov

Poskrbi za dobro vidljivost in svojo vidnost, zato vklopi razum in poskrbi za pravilno svetilnost na tvojem vozilu. Še zlasti to velja v temnih zimskih mesecih, ko veliko časa na cesti prevozimo v temi in ob slabi vidljivosti. Delujoče in učinkovite luči so zato pozimi eden od najpomembnejših vozniških pripomočkov. Podrobnejše nastavitve višine snopov žarometov je treba prepustiti mojstrom v mehaničnih delavnicah avtocentra Avtostop, ki imajo za pravilno nastavitev višine snopa žarometov – tako za zasenčene kot za dolge luči – tudi ustrezno orodje oziroma napravo.

gumb-ponudba

test-akumulatorja-akumulator-za-avto-avtostop-ljubljana-cena-topla
avtoelektrične storitve

Akumulator

Akumulatorji za sodobna vozila z veliko dodatnimi električnimi porabniki. Akumulatorji Black Line Pro je baterija z vrhunskimi startnimi sposobnostmi proizvedena v Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Slovenski proizvod s 36 mesečno garancijo.. Posebej primerna je za sodobna vozila z veliko dodatnimi električnimi porabniki. Zaradi zelo majhne porabe destilirane vode in popolnoma zaprte konstrukcije pokrova (SMF) vzdrževanje baterije ni potrebno, niti ni možno.

gumb-ponudba

menjava-alternatorja-avtostop-ljubljana-cena-obnova-popravilo-servis-avta
avtoelektrične storitve

Alternator

Alternator je električna naprava v vozilu, ki generira izmenični električni tok, ko motor obratuje. V Avtocentru Avtostop nudimo popravilo, obnovo in menjavo vseh vrst alternatorjev in rezervnih delov. Alternator je zelo pomemben namreč skoraj vse naprave v avtomobilu potrebujejo enosmerni tok, npr. polnenje baterije in druge kopomentne, zato se uporabi usmernik, ki pretvarja izmenični tok v enosmernega.

gumb-ponudba

menjava-štarterja-obnova-popravilo-avta-servis-avtostop-ljubljana-avtomehanik-cena
avtoservisne storitve

Zaganjač štarter

Zaganjač – Štarter (tudi samoregulator, zaganjalni motor ali zaganjalec motorja) je naprava, ki se uporablja za prižig (ročice) motorja z notranjim izgorevanjem, tako da sproži delovanje motorja pod lastno močjo. Zaganjalniki so lahko električni, pnevmatski ali hidravlični. V avtocentru Avtostop vam nudimo obnovo štarterja kot tudi nakup novega, montažo in pregled za brezhibno delovanje vašega avtomobila. Servis opravimo kakovostno in po razumnih cenah.

gumb-ponudba

parkirni-senzorji-vgradnja-avtostop-ljubljana-cena-montaža-park-senzorjev
avtoservisne storitve

Parkirni senzorji

Parkirni senzorji so senzorji bližine za cestna vozila, ki voznika opozarjajo na ovire pri parkiranju. Ti sistemi uporabljajo elektromagnetne ali ultrazvočne senzorje. Ti sistemi imajo ultrazvočne detektorje bližine, ki merijo razdalje do bližnjih objektov prek senzorjev, ki se nahajajo na sprednjem in / ali zadnjem odbijaču ali pa so vizualno zmanjšani v sosednjih rešetkah ali vdolbinah. V avtocentru Avtostop vam nudimo prodajo in montažo novih parkirnih senzorjev za boljše zaznavanje predmetov pri uporabi vašega vozila.

gumb-ponudba

montaža-sledilne-naprave-avtostop-ljubljana-vgradnja
avtoservisne storitve

Sledilne naprave

Sledilna naprava deluje preko GSM/GPRS omrežja in GPS satelita. S pomočjo naprave lahko locirate in nadzorujete sledilnik preko telefona. Sledenje v živo preko GPS tehnologije vam omogoča dodatno varnost v življenju. GPS sledilno napravo lahko uporabljate za različna vozila kot so avto, tovornjak, kombi ali celo skuter, motor. V avtocentru Avtostop vam naši strokovnjaki nudijo montažo in prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih sledilnih naprav.

gumb-ponudba

vgradnja-vlecne-kljuke-montaža-avtokljuke-avtostop-ljubljana-cena-nosilec-za-kolesa
avtoservisne storitve

Vlečne kljuke

Glede na vaše potrebe in želje lahko izbirate med različnimi vlečnimi napravami. Pomembno je le, da so vlečne kljuke ustrezno certificirane in zaščitene proti rjavenju. Izbirate lahko med različnimi vrstami kljuk: fiksna, hitro snemljiva ali skrita vlečna kljuka. Ob montaži vlečne kljuke v Avtocentru AvtoStop prejmete potrdilo, ki zagotavlja strokovno vgradnjo vlečne kljuke. S potrdilom greste v pooblaščen center in vlečno kljuko homologirate. V Avtocentru AvtoStop vam homologacijo po želji lahko uredimo tudi mi.

gumb-ponudba