fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravni─Źarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Dav─Źna ┼ítevilka:

SI56012624

Mati─Źna ┼ítevilka: 3979091000

Avtoelektrika

V┬áAvtocentru Avtostop┬ávam na┼íi izku┼íeni in usposobljeni strokovnjaki v┬ákratkem ─Źasu┬áin po ugodnih cenah odpravijo vse napake v zvezi z┬áelektriko┬áin┬áelektroniko┬áva┼íega vozila. Ker se zavedamo, da sta dosledno urejena┬áavtoelektronika┬áin avto elektrika klju─Źni za udobno vo┼żnjo, v┬áAvtocentru Avtostop┬ápristajamo le na resen in ciljno usmerjen pristop k┬áodkrivanju te┼żav┬áin tako┬ázni┼żanju stro┼íkov┬áza stranko.

Avtoelektrika
avtodiagnostika-pregled-avta-avtoservis-veliki-servis-avtostop-ljubljana-cena
avtoelektri─Źne storitve

Avto diagnostika

V novej┼íih vozilih delovanje vseh sistemov nadzira elektronika. Napake pri delovanju vozila vam javljajo opozorilne lu─Źke na armaturni plo┼í─Źi. ─îe ┼żelimo ugotoviti, kaj se z vozilom dogaja, ga bo na┼í izku┼íeni avtoelektri─Źar na servisu priklopil na ustrezni diagnosti─Źni sistem. Z najsodobnej┼íimi diagnosti─Źnimi testerji bo pregledal stanje elektronskih sistemov in identificiral napake.

gumb-ponudba

menjava-┼żarnice-led-xenon-servis-avta-avtoservis-avtostop-ljubljana-1
avtoelektri─Źne storitve

Menjava ┼żarnic

Menjava ┼żarnice je na prvi pogled videti kot malenkost. Ker se nam zdi taka majhna re─Ź, velikokrat odla┼íamo s tem opravilom. Pregorela ┼żarnica na avtu pomeni konkreten problem. Menjava ┼żarnic pri novej┼íih vozilih je danes bolj zapletena kot neko─Ź. Pri nestrokovni menjavi ┼żarnice se lahko uni─Źijo tudi vzmeti. Takrat je potrebno zamenjati celoten ┼żaromet.

gumb-ponudba

nastavitev-┼żarometov-servis-avta-avtostop-ljubljana-cena-hitri-servis
avtoelektri─Źne storitve

Nastavitev ┼żarometov

Poskrbi za dobro vidljivost in svojo vidnost, zato vklopi razum in poskrbi za pravilno svetilnost na tvojem vozilu. ┼áe zlasti to velja v temnih zimskih mesecih, ko veliko ─Źasa na cesti prevozimo v temi in ob slabi vidljivosti. Delujo─Źe in u─Źinkovite lu─Źi so zato pozimi eden od najpomembnej┼íih vozni┼íkih pripomo─Źkov. Podrobnej┼íe nastavitve vi┼íine snopov ┼żarometov je treba prepustiti mojstrom v mehani─Źnih delavnicah Avtocentra Avtostop, ki imajo za pravilno nastavitev vi┼íine snopa ┼żarometov ÔÇô tako za zasen─Źene kot za dolge lu─Źi ÔÇô tudi ustrezno orodje oziroma napravo.

gumb-ponudba

test-akumulatorja-akumulator-za-avto-avtostop-ljubljana-cena-topla
avtoelektri─Źne storitve

Akumulator

Akumulatorji za sodobna vozila z veliko dodatnimi elektri─Źnimi porabniki. Akumulator Black Line Pro je baterija z vrhunskimi startnimi sposobnostmi, proizvedena v Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Slovenski proizvod s 36-mese─Źno garancijo. Posebej primeren je za sodobna vozila z veliko dodatnimi elektri─Źnimi porabniki. Zaradi zelo majhne porabe destilirane vode in popolnoma zaprte konstrukcije pokrova (SMF) vzdr┼żevanje baterije ni potrebno niti ni mo┼żno.

gumb-ponudba

menjava-alternatorja-avtostop-ljubljana-cena-obnova-popravilo-servis-avta
avtoelektri─Źne storitve

Alternator

Alternator je elektri─Źna naprava v vozilu, ki generira izmeni─Źni elektri─Źni tok, ko motor obratuje. V Avtocentru Avtostop nudimo popravilo, obnovo in menjavo vseh vrst alternatorjev in rezervnih delov. Alternator je zelo pomemben, saj skoraj vse naprave v avtomobilu potrebujejo enosmerni tok, npr. polnjenje baterije in druge komponente, zato se uporabi usmernik, ki pretvarja izmeni─Źni tok v enosmernega.

gumb-ponudba

menjava-štarterja-obnova-popravilo-avta-servis-avtostop-ljubljana-avtomehanik-cena
avtoservisne storitve

Zaganja─Ź ┼ítarter

Zaganja─Ź ÔÇô ┼ítarter (tudi samoregulator, zaganjalni motor ali zaganjalec motorja) je naprava, ki se uporablja za pri┼żig (ro─Źice) motorja z notranjim izgorevanjem, tako da spro┼żi delovanje motorja pod lastno mo─Źjo. Zaganjalniki so lahko elektri─Źni, pnevmatski ali hidravli─Źni. V Avtocentru Avtostop vam nudimo obnovo ┼ítarterja kot tudi nakup novega, monta┼żo in pregled za brezhibno delovanje va┼íega avtomobila. Servis opravimo kakovostno in po razumnih cenah.

gumb-ponudba

parkirni-senzorji-vgradnja-avtostop-ljubljana-cena-monta┼ża-park-senzorjev-1
avtoservisne storitve

Parkirni senzorji

Parkirni senzorji so senzorji bli┼żine za cestna vozila, ki voznika opozarjajo na ovire pri parkiranju. Ti sistemi uporabljajo elektromagnetne ali ultrazvo─Źne senzorje. Ti sistemi imajo ultrazvo─Źne detektorje bli┼żine, ki merijo razdalje do bli┼żnjih objektov prek senzorjev, ki se nahajajo na sprednjem in/ali zadnjem odbija─Źu ali pa so vizualno zmanj┼íani v sosednjih re┼íetkah ali vdolbinah. V Avtocentru Avtostop vam nudimo prodajo in monta┼żo novih parkirnih senzorjev za bolj┼íe zaznavanje predmetov pri uporabi va┼íega vozila.

gumb-ponudba

monta┼ża-sledilne-naprave-avtostop-ljubljana-vgradnja
avtoservisne storitve

Sledilne naprave

Sledilna naprava deluje preko GSM/GPRS omre┼żja in GPS satelita. S pomo─Źjo naprave lahko locirate in nadzorujete sledilnik preko telefona. Sledenje v ┼żivo preko GPS tehnologije vam omogo─Źa dodatno varnost v ┼żivljenju. GPS sledilno napravo lahko uporabljate za razli─Źna vozila, kot so avto, tovornjak, kombi ali celo skuter, motor. V Avtocentru Avtostop vam na┼íi strokovnjaki nudijo monta┼żo in prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih sledilnih naprav.

gumb-ponudba

vgradnja-vlecne-kljuke-monta┼ża-avtokljuke-avtostop-ljubljana-cena-nosilec-za-kolesa
avtoservisne storitve

Vle─Źne kljuke

Glede na va┼íe potrebe in ┼żelje lahko izbirate med razli─Źnimi vle─Źnimi napravami. Pomembno je le, da so vle─Źne kljuke ustrezno certificirane in za┼í─Źitene proti rjavenju. Izbirate lahko med razli─Źnimi vrstami kljuk: fiksna, hitro snemljiva ali skrita vle─Źna kljuka. Ob monta┼żi vle─Źne kljuke v Avtocentru Avtostop prejmete potrdilo, ki zagotavlja strokovno vgradnjo vle─Źne kljuke. S potrdilom greste v poobla┼í─Źeni center in vle─Źno kljuko homologirate. V Avtocentru Avtostop vam homologacijo po ┼żelji lahko uredimo tudi mi.

gumb-ponudba