fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Poliranje žarometov

Poliranje žarometov ali obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Poskrbite za varnost na cesti.

 • Hitri servis avta

 • 35
  že od
  • Menjava oljnega filtra
  • Menjava motornega olja

 • Poliranje žarometov

 • 30 €/kos
  samo
  • Čiščenje žarometa
  • Poliranje žarometa
  • Sušenje in pregled

 • Zunanje pranje avta

 • 15
  samo
  • Ročno zunanje pranje avta
  • Sušenje in brisanje avta

TOP ponudba

 • Poliranje žarometov

 • 30 €/kos
  samo
  • Čiščenje žarometa
  • Poliranje žarometa
  • Sušenje in pregled

Celotni cenik

Storitev

Cena (cena z DDV)

Poliranje žarometa/kos

30,00 €

Poliranje celotnega vozila 1x nanos

150,00 €

Poliranje celotnega vozila 2x nanos

200,00 €

Poliranje celotnega vozila 3x nanos

250,00 €

1. Poliranje ali obnova žarometov

Poliranje žarometov ali obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanija. Žarometi tako sčasoma izgubijo tako svetilnost kot vidljivost. Porumenele luči so tudi zakonsko neustrezne in zaradi tega pogosto na opravimo tehničnega pregleda vozila, kar pa je že zadnji pokazatelj, da obnovo oz. poliranje žarometov resnično potrebujete.

 

V Avtocentru Avtostop vam ugodno, hitro in strokovno obnovimo vaše žaromete. Čeprav s primernim orodjem in pripomočki, poliranje luči lahko opravite tudi sami doma, iz izkušenj odsvetujemo laikom, da se tega lotijo. Običajno namreč delo ni dobro opravljeno in posledično imamo mi, strokovnjaki več dela, da obnovimo žaromet.

 

2. Poliranje žarometov za boljšo vidljivost

Če želite strokovno poliranje luči, obiščite naš Avtocenter Avtostop v Ljubljani. Naši izkušeni mojstri vam bodo z veseljem, ugodno, hitro in kvalitetno obnovili vaše žaromete. Ker želimo, da vozilo služi svojemu namenu in se na cesti počutite varno, vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le kvalitetni materiali.

 

3. Sijaj pri poliranju zagotovljen

Ker so proizvajalci vozil, pri proizvodnji žarometov namesto stekla začeli uporabljati plastiko, se pri starejših vozili začne pojavljati porumenelost in motnost, katero povzročajo mehanske poškodbe (kamenčki), UV žarki, sol, lahko pa tudi premočne oz. nekvalitetne žarnice. V takih primerih se vidljivost zmanjša  tudi do 80%, z njo pa tudi naša varnost in varnost drugih udeležencev prometa, še posebej v deževnih, meglenih in snežnih razmerah.

 

4. Predani svojemu delu in stranki

Žaromete sestavlja trpežna in proti praskam odporna polikarbonatna plastika. V primerjavi s steklom polikarbonatno plastiko lahko spoliramo do gladkega, da je videti kot nova

Avto najprej temeljito operemo, in povoskamo, saj bo vosek okoli žarometov ščitil lak avtomobila pred morebitnimi koščki polirne paste

Okoli žarometov oblepimo zaščitni trak.

Z vodobrusnim papirjem primerne granulacije, temeljito zbrusimo vrhnjo plast, da je zopet prozorna. Pozorni smo na to, da je površina ves čas brušenja mokra. Med posameznimi granulacijami menjamo smeri (levo, desno, gor, dol) in površino osušimo.

S pomočjo polirne paste in gobice poliramo s krožnimi gibi.

Po končanem poliranju, žaromete in svetila dobro očistimo

Nanesemo še vosek, za zaščito pred kislim dežjem, umazanijo in soljo.

Na koncu pa še premaz pred UV žarki.

 

5. Poliranje avta v Avtocentru Avtostop

V kolikor se odločate za poliranje žarometov, vas vabimo v Avtocenter Avtostop kjer, vas z veseljem sprejmemo in tudi svetujemo glede stopnje poliranja, ta je namreč odvisna predvsem od globine poškodb in izgube sijaja.

 

Zaradi daljšega delovnega procesa je priporočljiva rezervacija termina, vsaj en dan prej, postopek namreč lahko traja več ur.

V primeru težav z vašim vozilom vas vabimo v Avtocenter Avtostop na Moskovsko ulico 1 v BTC-ju, za čisto vozilo pa obiščite našo najnovejšo ročno, samopostrežno avtopralnico ali največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Celovški cesti, v neposredni bližini gostilne Žibert.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Sorodni članki vezani na čiščenje vozila