POLIRANJE ŽAROMETOV LJUBLJANA

Poliranje žarometov ali obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Poskrbite za varnost na cesti.
Samo 20 €/kosNaročite se

1. Poliranje ali obnova žarometov

Poliranje žarometov ali obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanijaŽarometi tako sčasoma izgubijo tako svetilnost kot vidljivost. Porumenele luči so tudi zakonsko neustrezne in zaradi tega pogosto na opravimo tehničnega pregleda vozila, kar pa je že zadnji pokazatelj, da obnovo oz. poliranje žarometov resnično potrebujete.

 

Cenik poliranja žarometov

Cena poliranja žarometa samo 20 €/kos

V Avtocentru Avtostop vam ugodno, hitro in strokovno obnovimo vaše žaromete. Čeprav s primernim orodjem in pripomočki, poliranje luči lahko opravite tudi sami doma, iz izkušenj odsvetujemo laikom, da se tega lotijo. Običajno namreč delo ni dobro opravljeno in posledično imamo mi, strokovnjaki več dela, da obnovimo žaromet.

 

2. Poliranje žarometov za boljšo vidljivost

Če želite strokovno poliranje luči, obiščite naš Avtocenter Avtostop v Ljubljani. Naši izkušeni mojstri vam bodo z veseljem, ugodno, hitro in kvalitetno obnovili vaše žaromete. Ker želimo, da vozilo služi svojemu namenu in se na cesti počutite varno, vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le kvalitetni materiali.


3. Sijaj pri poliranju zagotovljen

Ker so proizvajalci vozil, pri proizvodnji žarometov namesto stekla začeli uporabljati plastiko, se pri starejših vozili začne pojavljati porumenelost in motnost, katero povzročajo mehanske poškodbe (kamenčki), UV žarki, sol, lahko pa tudi premočne oz. nekvalitetne žarnice. V takih primerih se vidljivost zmanjša  tudi do 80%, z njo pa tudi naša varnost in varnost drugih udeležencev prometa, še posebej v deževnih, meglenih in snežnih razmerah.

4. Predani svojemu delu in stranki

Žaromete sestavlja trpežna in proti praskam odporna polikarbonatna plastika. V primerjavi s steklom polikarbonatno plastiko lahko spoliramo do gladkega, da je videti kot nova

  • Avto najprej temeljito operemo, in povoskamo, saj bo vosek okoli žarometov ščitil lak avtomobila pred morebitnimi koščki polirne paste
  • Okoli žarometov oblepimo zaščitni trak.
  • Z vodobrusnim papirjem primerne granulacije, temeljito zbrusimo vrhnjo plast, da je zopet prozorna. Pozorni smo na to, da je površina ves čas brušenja mokra. Med posameznimi granulacijami menjamo smeri (levo, desno, gor, dol) in površino osušimo.
  • S pomočjo polirne paste in gobice poliramo s krožnimi gibi.
  • Po končanem poliranju, žaromete in svetila dobro očistimo
  • Nanesemo še vosek, za zaščito pred kislim dežjem, umazanijo in soljo.
  • Na koncu pa še premaz pred UV žarki.

5. Poliranje avta v Avtocentru Avtostop

V kolikor se odločate za poliranje žarometov, vas vabimo v Avtocenter Avtostop kjer, vas z veseljem sprejmemo in tudi svetujemo glede stopnje poliranja, ta je namreč odvisna predvsem od globine poškodb in izgube sijaja.

Zaradi daljšega delovnega procesa je priporočljiva rezervacija termina, vsaj en dan prej, postopek namreč lahko traja več ur.


Gume na dom – naročite letne gume na dom

Gume na dom – naročite letne gume na dom Bolj enostavno in preudarno je letne gume naročiti iz udobnega naslonjača in stran od pretiranega čakanja na prostega svetovalca v trgovini s pnevmatikami.nasvetiGume na dom - naročilo s kavča Mila zima in visoke temperature...

Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom

Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom Tako kot letne gume nimajo lastnosti za vožnjo v snegu, ledu in mrazu, tako se tudi zimske gume s svojimi lastnostmi slabše obnašajo pri višjih temperaturah tekom leta.nasvetiLetne gume Ko se temperature...

Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti?

Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti? DPF je kratica za diesel particulate filter oz. filter trdih delcev. Namen DPF filtra je zbiranje in izločanje trdih delcev, ki nastajajo pri izgorevanju dizelskega goriva in ki so škodljivi za ljudi, saj lahko...

Poceni zimske gume ali letne gume, ali ste vedeli?

Zimske pnevmatike vsebujejo več naravne gume (kavčuka), zato so mehkejše, kar poveča oprijem (letne gume pri nizkih temperaturah otrdijo). Prav tako imajo zimske gume tisoče majhnih lamel, ki odvajajo vodo in preprečujejo učinek aquaplaninga in nudijo boljši oprijem v snegu, ledu in zimski brozgi.

Izognite se vrsti pri vulkanizerju – pohitite z menjavo gum!

Vsako jesen enaka zgodba. Lepega dne še uživamo v toplih dnevih in sprehodih na soncu, nato pa se vreme hitro obrne in ceste pobeli prvi sneg. Sledi seveda obvezni prispevek v večernih informativnih oddajah, kjer cestne službe izjavijo, da jih je sneg presenetil.

Do katere temperature je priporočljivo voziti zimske gume?

Splošno pravilo, ki mu pritrjujejo tudi proizvajalci pnevmatik je, da je zimske pnevmatike dobro uporabljati, dokler temperature zraka pogosto padejo pod 7 stopinj °C.

Menjava in nakup novih zimskih pnevmatik – zakaj in kako?

Čeprav je zimska guma narejena iz drugačne gumene zmesi je obraba primerljiva z letno pnevmatiko. Razlika med letno in zimsko pnevmatiko je tudi v profilu, saj ima zimska guma globlji kanal (zaradi odvajanja vode, snega in plundre), prav tako pa je večja površina pnevmatike v stiku z voziščem.

Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike?

Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike? Življenjska doba pnevmatike ni odvisna samo od uporabe, nanjo vpliva še mnogo drugih dejavnikov. nasveti Katere zimske gume izbrati Ker noben komplet gum ne traja večno, vam v nadaljevanju članka ponujamo nekaj priročnih...

Ugodna menjava zimskih gum

Ugodna menjava zimskih gum Že razmišljate o menjavi pnevmatik? Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP) v 29. členu določa, da morate najkasneje do 15. novembra namestiti zimske gume, ki morajo ostati na vozilu vse do 15. marca naslednjega leta.nasvetiMenjava...

Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu?

Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu? Dobro delovanje klime pripomore k bolj svežemu zraku, kar najbolj občutimo poleti. Optimalna temperaturna razlika med zunanjostjo in potniško kabino naj ne presega 7 stopinj Celzija. S tem boste...

prijava

na e-novice

 

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button