Ponudba avtoservis storitev

01

HITRI SERVIS AVTA

Redni avtoservis tako zagotavlja, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, hkrati pa tudi varen. Za vašo varnost vam nudimo: zamenjavo olja, filtrov, zavornih ploščic, diskov in še marsikaj.

02

VELIKI SERVIS AVTA

Tako opravimo najmanjša, preprostejša mehanična dela in vse do generalne obnove vozila. Omogočamo vam možnost, da s seboj prinesete svoj material, vendar iz izkušenj priporočamo, da pripeljete svoje vozilo k nam, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček dobil le najbolj kakovostne nadomestne dele, olje ali ostale tekočine. Tako ste brez skrbi, vozilu pa se temeljito posveti naš strokovnjak.

03

MENJAVA ZOBATEGA JERMENA

Nudimo menjavo zobatega jermena in pripadajočih elementov. Preventivna pravočasna menjava je priporočljiva, kajti pri tem je strošek veliko manjši, kot bi bil v primeru, da se jermen strga zaradi obrabe in pride do poškodb motorja. Če ste vajeni bolj dinamične vožnje, potem velja stanje jermena preveriti, še preden je to predpisano, saj lahko natezna vlakna v jermenu hitreje izgubijo svoje lastnosti in popustijo.

04

MENJAVA ZAVORNIH PLOŠČIC

Ko pritisnemo na zavorni pedal, ploščice pritiskajo na zavorne diske, kar pripomore, da avto zavira. Njihova obraba je posledica trenja ob zaviranju. Postopoma pa zavorne ploščice obrabijo tudi diske. Zaradi tega je potrebno zavorni sistem redno vzdrževati z menjavo zavornih ploščic, ki se obrabijo ter z menjavo zavorne tekočine. Poleg tega je potrebno preverjati tudi stanje diskov, čeljusti in bobnov.

05

MENJAVA OLJA

Menjava olja je eno od najbolj pomembnih vzdrževalnih del na vozilu, saj omogoča brezhibno delovanje motorja. Olje maže in čisti notranje dele motorja, zmanjšuje njihovo trenje in obrabo, preprečuje pregrevanje in korozijo. Menjava olja je tudi pomembnja, ker čez določen čas olje postane nečisto in postane manj učinkovito pri opravljanju svojega dela.

06

MENJAVA OLJA V AVTOMATSKEM MENJALNIKU

Vzdrževanje avtomatskega menjalnika vključuje redno menjavo olja in filtra menjalnika. Pravzaprav je menjava olja v avtomatskem menjalniku enako pomembna kot menjava motornega olja. Avtomatski menjalniki imajo predpisan servisni interval menjave olje od proizvajalca. Tudi težje prestavljanje je znak, da je potrebno zamenjati olje v avtomatskem menjalniku, saj lahko v nasprotnem primeru pride do večje obrabe in okvar.

07

MENJAVA FILTROV

Zračni filter, kabinski filter, oljni filter in filter goriva skrbijo za brezhibno delovanje vašega avtomobila. Enako kot zavore tudi filtri sodijo med potrošni material, ki ga je sčasoma treba zamenjati.  Včasih se prečiščevalna funkcija filtra predčasno močno zmanjša. Prepoznajte znake, kdaj je treba očistiti oziroma zamenjati določeni filter.

08

AVTO DIAGNOSTIKA - PREGLED VOZILA

Ko na komandni plošči gori rumena lučka – napaka na delovanju motorja, ali gori katerakoli druga opozorilna lučka, je to znak da obiščete servis. Ker smo splošni servis, moramo tako pokrivati večino znamk na tržišču, zato moramo uporabljati tudi več različnih testerjev za njihovo diagnosticiranje. Na podlagi dolgoletnih izkušenj odpravljamo napake na AirBag in ABS sistemih, servisiramo števce, dekodiramo avtoradije in odpravljemo vrsto drugih serijskih napak.

09

VLEČNA KLJUKA

Glede na vaše potrebe in želje lahko izbirate med različnimi vlečnimi napravami. Pomembno je le, da so vlečne kljuke ustrezno certificirane in zaščitene proti rjavenju. Izbirate lahko med različnimi vrstami kljuk: fiksna, hitro snemljiva ali skrita vlečna kljuka. Ob montaži vlečne kljuke v Avtocentru AvtoStop prejmete potrdilo, ki zagotavlja strokovno vgradnjo vlečne kljuke. S potrdilom greste v pooblaščen center in vlečno kljuko homologirate. V Avtocentru AvtoStop vam homologacijo po želji lahko uredimo tudi mi.

10

PREVZEM AVTA PRI VAS ZA SERVIS

Hiter življenjski tempo nas sili k prihranku časa. Tega se zavedamo tudi v Avtocentru AvtoStop, zato bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil varen in pripraljen na vožnjo, vi pa za to storitev ne boste porabili časa. Namreč, po vaše vozilo pridemo v službo ali na dom (velja za AC območje). Vozilo vam strokovno pregledamo, ocenimo strošek in vas o tem obvestimo. Ko je storitev opravljena vam popolnoma delujoč avto dostavimo na vašo lokacijo.

avtoservis – servis avta

Avtoservis in redno vzdrževanje avtomobila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila. Ker želimo, da vozilo služi svojemu namenu in se na cesti počutite varno, vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le kvalitetni nadomestni deli. Ne pustite se zavesti avtoservisom, ki ponujajo poceni ponaredke in tako tvegate svojo varnost v prometu!

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button