Ponudba storitev čiščenja

01

ROČNO ČIŠČENJE AVTA

Ročno pranje avtomobila se začne s sprejemom vozila. Vozilo nato pripravimo na predpranje. Temeljito ga speremo z vodo ter uporabimo tekočino, ki odpravi trdovratno umazanijo in mrčes z vozila. Tekočino pustimo delovati nekaj minut. Potem vozilo ponovno speremo in na gobo iz posebnega materiala za kvalitetno čiščenje nanesemo negovalni šampon.

rocno-ciscenje-avta-ljubljana

02

GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTA

Globinsko čiščenje avta je kemično čiščenje. Globinsko čiščenje je postopek s katerim odstranimo bakterije in vonjave v notranjosti vašega vozila. S tem načinom čiščenja zagotovimo boljše počutje v vašem vozilu in trajnejšo kvaliteto notranjih materialov.

03

POLIRANJE AVTA

Poliranje avta je priporočljivo opraviti enkrat letno, ker avtomobil pod pritiski vremena in ostalih dejavnikov opazno izgublja svoj sijaj. Zaradi tega vam v Avtocentru AvtoStop nudimo ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku.

poliranje-avta-avtocenter-ljubljana
poliranje-zarometov-avtocenter-avtostop-ljubljana

04

POLIRANJE ŽAROMETOV

Obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Plastika žarometov se sčasoma izrabi predvsem zaradi UV žarkov. Uničujejo jo tudi kamenčki in pesek na cesti. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanija. Žarometi tako sčasoma zgubijo na vidljivosti.

05

PREVZEM AVTA PRI VAS ZA ČIŠČENJE

Hiter življenjski tempo nas sili k prihranku časa. Tega se zavedamo tudi v Avtocentru AvtoStop, zato bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil čist, vi pa za to storitev ne boste porabili časa. Namreč, po vaše vozilo pridemo v službo ali na dom (velja za AC območje), vozilo vam ročno operemo (zunanje pranje in notranje čiščenje) in vam očiščenega pripeljemo nazaj.

priprava-avta-na-prodajo-avtocenter-avtostop-ljubljana

06

PRIPRAVA AVTA ZA PRODAJO

Nakup novega avta pomeni velik strošek, zato je že prej potrebno imeti v mislih, da boste stari avto dobro prodali.Dobro očiščen avtomobil ima večjo možnost »dobre« prodaje, lepo vzdrževan pa bo dosegel še višjo ceno.   Kupujejo oči in nos, zato očiščen in dišeč avto lažje prodamo, saj deluje bolj ohranjen. Poleg tega se najbolje proda vzdrževan avto.

07

AVTOMATSKA AVTOPRALNICA LJUBLJANA

Avtomatska avtopralnica je med vozniki priljubljena predvsem zaradi hitrosti, učinkovitosti in natančnosti. Zahvaljujoč hitremu razvoju tehnologije so sodobne avtomatske avtopralnice v zadnjih letih zelo priljubljene med vozniki. Prednosti, ki jih ti moderni sistemi čiščenja prinašajo, so številne, od teh pa bi izpostavili predvsem napredek na področju razvoja mehkih tekstilnih krtač in s tem nežnejšega čiščenja.

avtomatska-avtopralnica-avtostop-ljubljana

Avtopralnica Ljubljana

Naša avtopralnica uporablja samo kvalitetna in okolju prijazna čistila za avto. Z vašega avtomobila odstranimo drevesno smolo, insekte ter ptičje iztrebke.

Pogosto čiščenje avta pomaga ohranjati njegovo vrednost. Temeljito notranje in zunanje čiščenje preprečuje nalaganje umazanije, ščiti avto lak,  preprečuje rjavenje zaradi soli na cesti v zimskem času, čista okna pa zagotavljajo dober pregled na cesto in skrbijo za vašo varnost.

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Call Now Button