fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Avtopralnica Ljubljana

Naša avtopralnica uporablja samo kvalitetna in okolju prijazna čistila za avto. Z vašega avtomobila odstranimo drevesno smolo, insekte ter ptičje iztrebke. Pogosto čiščenje avta pomaga ohranjati njegovo vrednost. Temeljito notranje in zunanje čiščenje preprečuje nalaganje umazanije, ščiti avto lak,  preprečuje rjavenje zaradi soli na cesti v zimskem času, čista stekla pa zagotavljajo dober pregled na cesto in skrbijo za vašo varnost.

Avtopralnica
rocno-ciscenje-avta-ciscenje-avtomobila-avtopralnica-avtocenter-avtostop-cena-ljubljana-01
storitve čiščenja vozil

Ročno čiščenje
avta

Ročno pranje avtomobila se začne s sprejemom vozila. Vozilo nato pripravimo na predpranje. Temeljito ga speremo z vodo ter uporabimo tekočino, ki odpravi trdovratno umazanijo in mrčes z vozila. Tekočino pustimo delovati nekaj minut. Potem vozilo ponovno speremo in na gobo iz posebnega materiala za kvalitetno čiščenje nanesemo negovalni šampon.

gumb-ponudba

globinsko-čiščenje-avtosedežev-ročno-čiščenje-avtocenter-avtostop-ljubljana-ročna-pralnica-cena-01
storitve čiščenja vozil

Globinsko čiščenje
avta

Globinsko čiščenje avta je kemično čiščenje. Globinsko čiščenje je postopek, s katerim odstranimo bakterije in vonjave v notranjosti vašega vozila. S tem načinom čiščenja zagotovimo boljše počutje v vašem vozilu in trajnejšo kvaliteto notranjih materialov.

gumb-ponudba

poliranje-avta-voskanje-avtocenter-avtostop-polirna-pasta-ljubljana-cena-01
storitve čiščenja vozila

Poliranje avta

Poliranje avta je priporočljivo opraviti enkrat letno, ker avtomobil pod pritiski vremena in ostalih dejavnikov opazno izgublja svoj sijaj. Zaradi tega vam v Avtocentru Avtostop nudimo ugodno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku.

gumb-ponudba

poliranje-žarometov-ljubljana-avtostop
storitve čiščenja vozil

Poliranje žarometov

Obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Plastika žarometov se sčasoma izrabi predvsem zaradi UV žarkov. Uničujejo jo tudi kamenčki in pesek na cesti. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanija. Žarometi tako sčasoma zgubijo na vidljivosti.

gumb-ponudba

prevzem-avta-za-čiščenje-avtocenter-avtostop-ljubljana-pick-up-ročna-pralnica-01
storitve čiščenja vozil

Prevzem avta
pri vas za čiščenje

Hiter življenjski tempo nas sili k prihranku časa. Tega se zavedamo tudi v Avtocentru Avtostop, zato bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil čist, vi pa za to storitev ne boste izgubljali časa. Po vaše vozilo pridemo v službo ali na dom (velja znotraj AC obroča), vozilo vam ročno operemo (zunanje pranje in notranje čiščenje) in vam očiščenega pripeljemo nazaj.

gumb-ponudba

priprava-avta-na-prodajo-čiščenje-avta-pralnica-avtostop-ljubljana-cena-avtopralnica-avtoservis-01
storitve čiščenja vozil

Priprava avta
za prodajo

Nakup novega avta pomeni velik strošek, zato je že prej potrebno imeti v mislih, da boste stari avto dobro prodali. Dobro očiščen avtomobil ima večjo možnost »dobre« prodaje, lepo vzdrževan pa bo dosegel še višjo ceno. Kupujejo oči in nos, zato očiščen in dišeč avto lažje prodamo, saj deluje bolj ohranjen. Poleg tega se najbolje proda vzdrževan avto.

gumb-ponudba

avtomatska-avtopralnica-avtostop-pralnica-čiščenje-avtomobila-ljubljana-01
storitve čiščenja vozil

Avtomatska avtopralnica
Ljubljana

Avtomatska avtopralnica je med vozniki priljubljena predvsem zaradi hitrosti, učinkovitosti in natančnosti. Zahvaljujoč hitremu razvoju tehnologije so sodobne avtomatske avtopralnice v zadnjih letih zelo priljubljene med vozniki. Prednosti, ki jih ti moderni sistemi čiščenja prinašajo, so številne, od teh pa bi izpostavili predvsem napredek na področju razvoja mehkih tekstilnih krtač in s tem nežnejšega čiščenja.

gumb-ponudba

samopostrezna-avtopralnica-ljubljana-btc-avtostop-zeton
storitve čiščenja vozil

Samopostrežna avtopralnica
Ljubljana

Samopostrežna avtopralnica je med vozniki priljubljena predvsem zaradi hitrosti, učinkovitosti in natančnosti. Zahvaljujoč hitremu razvoju tehnologije so sodobne samopostrežne avtopralnice v zadnjih letih zelo priljubljene med vozniki. Prednosti, ki jih ti moderni sistemi čiščenja prinašajo, so številne, od teh pa bi izpostavili predvsem napredek na področju razvoja učinkovitih, a nežnih čistil, ki so hkrati okolju prijazna.

gumb-ponudba