fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Čiščenje DPF filtra

Stroj za čiščenje dpf filtra oziroma za delce EMR izvajaja celoten postopek čiščenja s pomočjo vroče vode in stisnjenega zraka.

 • Čiščenje DPF filtra + demontaža in montaža

 • 350
  že od
  • Čiščenje DPF filtra + demontaža in montaža (cena je odvisna od pozicije DPF filtra na vozilu)

 • Čiščenje DPF filtra

 • 150
  že od
  • Obnova in čiščenje DPF filtra (cena se razlikuje glede na stopnjo zamašitve, demontaža filtra ni vključena)

 • Zunanje pranje avta

 • 15
  samo
  • Zunanje ročno pranje avta
  • Sušenje
  • Premaz za gume sijaj

TOP ponudba

 • Čiščenje DPF filtra

 • 150
  že od
  • Obnova in čiščenje DPF filtra (cena se razlikuje glede na stopnjo zamašitve, demontaža filtra ni vključena)

Celotni cenik

Storitev

Cena (cena z DDV)

Cena obnove in čiščenja DPF filtra
(demontaža in montaža filtra nista vključeni)

že od 150 €

Cena čiščenja DPF filtra + demontaža in montaža

že od 350 €

1. Čiščenje DPF filtra brez poškodb!

Stroj za čiščenje dpf filtra oziroma za delce EMR izvaja celoten postopek čiščenja s pomočjo vroče vode in stisnjenega zraka. Čiščenje je primerno za filtre na vseh osebnih vozilih in gospodarskih vozilih. Stroj za čiščenje filtra za delce z dizelskim filtrom EMR ponuja edino učinkovito rešitev za čiščenje dizelskega filtra Diesel Polution Filter (DPF), s čimer je zagotovljeno popolno odstranjevanje delcev PM10, cerija in olja brez poškodb filtra.

DPF predstavlja filter za dizelske delce, ki se nahaja v notranjosti izpuha vozila z namenom loviti saje in pepel.  DPF enote filtrirajo, zajemajo in shranjujejo strupene delce, ki se oddajajo iz izpušnih plinov vašega avtomobila.

 

POMEMBNO: Kdaj na servis?

Če je vaša opozorilna lučka DPF prižgana, je vaš filter za dizelske delce postal delno blokiran ali zamašen s sajami. Najbolj pogoste napake in vzroki (takoj pokličite Avtocenter Avtostop):

 • opozorilna lučka,
 • dvigne se poraba goriva,
 • motorju zmanjkuje moči

 

ciscenje-dpf-filtra-avtostop

2. Ugodna rešitev zamašitve DPF filtra

Metoda čiščenje filtra DPF, ki jo uporabljamo v Avtocentru Avtostop, odstrani 99% trdih usedlin v filtrih za delce in reši problem močne, direktne zamašitve DPF. Naša naprava uporablja vročo vodo in visok pritisk za ciklično čiščenje filtra. Dodano je koncentrirano čistilo na vodni osnovi z organskimi in anorganskimi površinsko aktivnimi snovmi.

 

3. Ne uničuje/škoduje DPF filtru

POMEMBNO JE DA NE vsebuje sestavin, ki bi lahko poškodovale filter za delce na dizelskem motorju ali katalitičnem pretvorniku. Čistila so biorazgradljiva. Glavna lastnost je nevtralizacija alkalnosti in odstranjevanje umazanije in saj s filtra, kar zagotavlja odlično zaščito izpušnih plinov v končni fazi čiščenja. Brez produktov zgorevanja. Brez kovinskega katalizatorja in zgorevanja.

 

 

4. Najbolj ekonomična rešitev

Značilnosti: Odpravlja skoraj vsako kopičenje v filtru za delce, ki je močno zamašeno. Zmanjša povratni tlak izpušnih plinov in obnovi zmogljivost motorja. Ne poškoduje katalitičnih delov v filtrskih stenah.

Čas čiščenja: Odvisno od stopnje zamašitve in poškodbe, kar vam najprej pred samo regeneracijo oziroma čiščenjem izračuna računalnik v napravi.

 

5. 99% regeneracija in čiščenje

Z uporabo najsodobnejše opreme lahko v zelo kratkem času dosežemo 99% regeneracijo DPF. Po opravljenem pregledu, se prične proces čiščenja DPF filtra. Za vsak korak prejmete računalniški izpis, v kakšnem stanju je vaš filter. Po končanem čiščenju sledi temeljito sušenje pod pritiskom v komori, kjer vam zagotavljamo ničelno vlago v DPF filtru. Na koncu dobite računalniško poročilo o končnem stanju vašega filtra.

V primeru težav z vašim vozilom vas vabimo v Avtocenter Avtostop na Moskovsko ulico 1 v BTC-ju, za čisto vozilo pa obiščite našo najnovejšo ročno, samopostrežno avtopralnico ali največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Celovški cesti, v neposredni bližini gostilne Žibert.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Sorodni članki vezani na servis vozila