fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Vlečna kljuka

V podjetju Avtocenter Avtostop vam lahko ponudimo štiri različne tipe kljuk za vaše vozilo. Izbirate lahko med klasično vlečno kljuko, avtomatsko oz. hitrosnemljivo vlečno kljuko,vertikalno oz. tako imenovano “skrito” vlečno kljuko. V ponudbi imamo tudi tovorne vlečne kljuke.Vse vlečne kljuke so ustrezno certificirane in primerne za takojšnjo vgradnjo. V sodobnih vozilih je vedno več elektronike, zato vam poleg vlečne kljuke ponujamo tudi vrhunske zaščitne elektro module in vtičnice, ki jih je potrebno vgraditi v vaše vozilo v izogib napakam in ostalim zaščitam.

Vlečne kljuke

Vlečna kljuka

V podjetju Avtocenter Avtostop vam lahko ponudimo štiri različne tipe kljuk za vaše vozilo. Izbirate lahko med klasično vlečno kljuko, avtomatsko oz. hitrosnemljivo vlečno kljuko, vertikalno oz. tako imenovano “skrito” vlečno kljuko. V ponudbi imamo tudi tovorne vlečne kljuke. Vse vlečne kljuke so ustrezno certificirane in primerne za takojšnjo vgradnjo. V sodobnih vozilih je vedno več elektronike, zato vam poleg vlečne kljuke ponujamo tudi vrhunske zaščitne elektro module in vtičnice, ki jih je potrebno vgraditi v vaše vozilo v izogib napakam in ostalim zaščitam.

Vlečne kljuke
fiksna-vlecna-kljuka-avtostop
vlečne kljuke

Fiksna vlečna
kljuka

Fiksno ali klasično vlečno kljuko enostavno montirate z dvema vijakoma. Bunko snamete tako, da odvijačite ali privijačite dva vijaka, ki jo držita na nosilcu. Takšna kljuka je običajno najcenejša, saj ne vsebuje kompliciranih elementov za montiranje. Prednosti fiksne večne kljuke so, da jo ni potrebno vzdrževati do konca uporabne dobe vozila, vedno je na razpolago in je finančno ugodna.

gumb-ponudba

hitrosnemljiva-vlecna-kljuka-avtostop
vlečne kljuke

Hitrosnemljiva vlečna-kljuka

Snemljiva vlečna kljuka je najbolj prodajana vlečna kljuka, saj po navadi med fiksno in hitro snemljivo kljuko ni velike razlike v ceni. Če kljuko uporabljate redno in vam je pomemben tudi zunanji videz avtomobila, ko kljuka ni v uporabi, je ta tip kljuke primeren za vas. Hitro snemljivo vlečno kljuko na patent preprosto namestite ali snamete, postopek vam zame samo nekaj sekund. Pri namestitvi ne potrebujete orodja. Hitro snemljiva kljuka je boljša verzija fiksne kljuke, drog ni vedno pritrjen na vozilo, vendar ga je mogoče odstraniti z vlečne kljuke, je pa voljo ko ga potrebujemo

gumb-ponudba

vertikalna-skrita-vlečna-kljuka-avtostop
vlečne kljuke

Vertikalna/skrita vlečna-kljuka

Tudi skrito ali vertikalno vlečno kljuko preprosto namestite ali snamete. Njena dodatna prednost je, da ko jo snamete, ni vidno, da je bilo na vozilu karkoli montiranega. Bunko namestite s pritiskom od spodaj navzgor, snamete pa s pomočjo ključka, ki poskrbi da sama skoči iz utorov. Prtljažni prostor je vedno dostopen, saj je kljuka skrita pod zadnji odbijač. Skrita kljuka sodi med najdražje med vlečnimi napravami.

gumb-ponudba

tovorna-vlecna-kljuka-avtostop
vlečne kljuke

Tovorna vlečna
kljuka

Tovorna vlečna kljuka se namesti z dvema ali s štirimi vijaki. Primerna je za visoke obremenitve in večinoma se montira na gospodarska oz. dostavna vozila.

gumb-ponudba