Ponudba vulkanizerskih storitev

01

MENJAVA GUM

Naši strokovno usposobljeni avtomehaniki opravljajo vse vulkanizerske storitve: premontažo pnevmatik, centriranje pnevmatik, previjačenje pnevmatik in popravilo pnevmatik. Menjava gum v Avtocentru Avtostop poteka hitro, strokovno in kvalitetno. Za menjavo pnevmatik nas pokličite in se naročite, da bi se izognili vrstam.

adac-test-avtostop-2020-zima-sava-9

02

PRODAJA ZIMSKIH GUM

V Avtocentru Avtostop prodajamo zimske gume različnih proizvajalcev, znamk in dimenzij za vse vrste vozil: Sava, Viking, Vredestein, Uniroyal, Continental, Falken, Goodyear, Pirelli, Kumho, Nexen, Fulda in Michelin. Pnevmatike po želji kupca tudi naročimo. Skrbimo, da imamo vedno na zalogi nove pnevmatike (DOT tekočega leta), ki omogočajo odličen oprijem na cesti.

03

HRAMBA GUM

Ugodna hramba gum vam je na voljo v Avtocentru AvtoStop, kjer imamo za shranjevanje pnevmatik na voljo ločen in primeren prostor, ki izpolnjuje vsa standardna merila. Za ohranjenost in daljšo življenjsko dobo pnevmatik je izredno pomembna ustrezna hramba le-teh.

04

RAVNANJE PLATIŠČ

Ravnanje platišč se začne tako, da celotno kolo vizualno pregledamo, s Poškodovanega platišča pa demontiramo pnevmatiko. Platišče nato vpnemo na profesionalno napravo za uravnoteženje, da lažje ugotovimo lastnosti poškodbe. Sledi pritrjevanje platišča na stroj za ravnanje platišča, ki s hidravličnim udarcem postopoma in podrobno poravna platišča za avto. Na koncu po želji naročnika platišča speskamo. AvtoStop mehaniki uporabljajo le najnovejšo diagnostično opremo in stroje za popravilo platišč.

05

PESKANJE PLATIŠČ

Peskanje je postopek, ki do popolnosti odstrani še tako trdovratne nečistoče. V avtocentru Avtostop izvajamo tlačno peskanje v komori. Tlačno peskanje je bolj učinkovite od injektorskega, saj pri tem postopku vnašamo večjo količino komprimiranega zraka, zato je to peskanje bolj primerno za večje in trše materiale. V komori se lahko peskajo materiali vseh vrst, kot so npr.: platišča, čiščenje rje, itd… Peskanje v komori izvajamo v  komorah za ročno delo.

Vulkanizerstvo Ljubljana

V Avtocentru Avtostop imamo letne in zimske pnevmatike različnih proizvajalcev, znamk in dimenzij za vse vrste vozil. Pnevmatike po želji kupca tudi naročimo.

Menjava gum v Avtocentru Avtostop poteka hitro, strokovno in kvalitetno. Za menjavo pnevmatik nas pokličite in se naročite, da bi se izognili vrstam. Skrbimo, da imamo vedno na zalogi nove pnevmatike (DOT tekočega leta), ki omogočajo odličen oprijem na cesti.

polnjenje-in-servis-klime-gumb-narocilo-avtostop

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Call Now Button