PRIPRAVA AVTA ZA PRODAJO

Dobro očiščen avto ima večjo možnost »dobre« prodaje, lepo vzdrževan pa bo dosegel višjo ceno.
Samo 50 €Naročite se

1. Olajšajte prodajo svojega vozila

Dobro očiščen avto ima večjo možnost »dobre« prodaje, lepo vzdrževan pa bo dosegel višjo ceno. Kupujejo oči in nos, zato očiščen in dišeč avto lažje prodamo, saj deluje bolj ohranjen. Najboljši čas za čiščenje avtomobila s storitvijo »priprava vozila za prodajo« je seveda tik pred prodajo, lahko pa tudi po nakupu, da se boste v njem počutili, kot prvi lastnik. Taka storitev da vozilu svež pridih in nov videz rabljenemu vozilu.

 

Cenik priprave vozila za prodajo

Akcijska cena priprave vozila za prodajo je 50 €

Rabljeno vozilo lahko primerjamo z našim stanovanjem, v katerem se želimo počutiti dobro in ga ohranjati čistega. Tako kot v bivalnih prostorih, tudi se tudi v avtu kopičijo lasje, odmrla koža, prah, pršice ipd. Dejstvo je, da z leti redna uporaba pušča sledi svojih prejšnjih lastnikov, nikakor pa ne želimo, da kupca odbijejo madeži na tkanini, in nam zaradi tega zniža prodajno ceno.

 

2. Prodaja je bolj enostavna

Pri pripravi vozila na prodajo vam:

 • očistimo vseh pet sedežev z napravo Tornado,
 • notranjost vozila temeljito, suho posesamo: sedeže, tla, tepihe in prtljažnik,
 • očistimo stekla ter armaturo,
 • operemo preproge,
 • ga odišavimo,
 • vozilo nato ročno operemo od strehe do podvozja, seveda ne pozabimo na kolesa,
 • usnjene sedeže namažemo s kremo za usnje.

Tako čiščenje vozila je primerno za zmerno umazan avtomobil, vkolikor je le ta zelo umazan vam priporočamo globinsko pranje avtomobila.


3. Kabinski zračni filter in neprijeten vonj

S pomočjo izbrane storitve, boste dosegli tak učinek, da bo kupec, ko bo videl vozilo, dobil občutek, da je pred pravo kupčijo, in da kupuje res dobro vzdrževano vozilo. Kolikor pa ste vi kupec vi, in nimate pravega občutka v novem vozilu, saj se prejšnji lastnik ni odločil za to storitev, ne razmišljate preveč o tem kaj je predhodnik z njim počel ampak ga pripeljite v avtocenter Avtostop, da vam ga temeljito očistimo in poskrbimo, da se boste v njem brezskrbno in varno vozili.

4. Pridemo kar do vas

V primeru, da za obisk Avtocentra Avtostop ne najdete časa, vam nudimo praktično rešitev. Po vaše vozilo pridemo na željeno lokacijo, pri nas opravimo ročno notranje čiščenje in zunanje pranje, nakar vam vozilo dostavimo nazaj. Medtem, ko boste vi čas namenili bolj pomembnim opravilom, bomo mi poskrbeli, da bo vaše vozilo še naprej čisto in varno prevozno sredstvo.


5. Zakaj Avtocenter Avtostop

 • Osrednje podjetje na področju ročnega pranja vozil v Ljubljani
 • Naše vodilo so znanje, izkušnje in iskanje optimalnih rešitev za vaše vozilo
 • Smo podjetje s strokovno usposobljenimi člani kolektiva
 • Nudimo vam širok spekter storitev na enem mestu
 • Stranka je pri nas na PRVEM mestu!

Vabimo vas tudi na redne servise v Avtocentru Avtostop in pomagali vam bomo, da bo vaš lepo vzdrževan avto dosegel še višjo ceno ob prodaji.


Gume na dom – naročite letne gume na dom

Gume na dom – naročite letne gume na dom Bolj enostavno in preudarno je letne gume naročiti iz udobnega naslonjača in stran od pretiranega čakanja na prostega svetovalca v trgovini s pnevmatikami.nasvetiGume na dom - naročilo s kavča Mila zima in visoke temperature...

Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom

Letne gume – 5 razlogov, ki jih morate vedeti pred nakupom Tako kot letne gume nimajo lastnosti za vožnjo v snegu, ledu in mrazu, tako se tudi zimske gume s svojimi lastnostmi slabše obnašajo pri višjih temperaturah tekom leta.nasvetiLetne gume Ko se temperature...

Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti?

Kaj je DPF filter, čemu služi in zakaj ga moramo čistiti? DPF je kratica za diesel particulate filter oz. filter trdih delcev. Namen DPF filtra je zbiranje in izločanje trdih delcev, ki nastajajo pri izgorevanju dizelskega goriva in ki so škodljivi za ljudi, saj lahko...

Poceni zimske gume ali letne gume, ali ste vedeli?

Zimske pnevmatike vsebujejo več naravne gume (kavčuka), zato so mehkejše, kar poveča oprijem (letne gume pri nizkih temperaturah otrdijo). Prav tako imajo zimske gume tisoče majhnih lamel, ki odvajajo vodo in preprečujejo učinek aquaplaninga in nudijo boljši oprijem v snegu, ledu in zimski brozgi.

Izognite se vrsti pri vulkanizerju – pohitite z menjavo gum!

Vsako jesen enaka zgodba. Lepega dne še uživamo v toplih dnevih in sprehodih na soncu, nato pa se vreme hitro obrne in ceste pobeli prvi sneg. Sledi seveda obvezni prispevek v večernih informativnih oddajah, kjer cestne službe izjavijo, da jih je sneg presenetil.

Do katere temperature je priporočljivo voziti zimske gume?

Splošno pravilo, ki mu pritrjujejo tudi proizvajalci pnevmatik je, da je zimske pnevmatike dobro uporabljati, dokler temperature zraka pogosto padejo pod 7 stopinj °C.

Menjava in nakup novih zimskih pnevmatik – zakaj in kako?

Čeprav je zimska guma narejena iz drugačne gumene zmesi je obraba primerljiva z letno pnevmatiko. Razlika med letno in zimsko pnevmatiko je tudi v profilu, saj ima zimska guma globlji kanal (zaradi odvajanja vode, snega in plundre), prav tako pa je večja površina pnevmatike v stiku z voziščem.

Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike?

Kako vemo, kdaj kupiti nove pnevmatike? Življenjska doba pnevmatike ni odvisna samo od uporabe, nanjo vpliva še mnogo drugih dejavnikov. nasveti Katere zimske gume izbrati Ker noben komplet gum ne traja večno, vam v nadaljevanju članka ponujamo nekaj priročnih...

Ugodna menjava zimskih gum

Ugodna menjava zimskih gum Že razmišljate o menjavi pnevmatik? Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP) v 29. členu določa, da morate najkasneje do 15. novembra namestiti zimske gume, ki morajo ostati na vozilu vse do 15. marca naslednjega leta.nasvetiMenjava...

Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu?

Zakaj je priporočljivo vzdrževati klimatsko napravo v avtomobilu? Dobro delovanje klime pripomore k bolj svežemu zraku, kar najbolj občutimo poleti. Optimalna temperaturna razlika med zunanjostjo in potniško kabino naj ne presega 7 stopinj Celzija. S tem boste...

prijava

na e-novice

 

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button