fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravni─Źarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Dav─Źna ┼ítevilka:

SI56012624

Mati─Źna ┼ítevilka: 3979091000

Avtoklima

Avtoklima vsebuje poseben plin, ki je potreben, da klimatska naprava deluje.┬áAvtoklima┬áne hladi le zraka v potni┼íki kabini, ampak tudi┬ákompresor┬áklimatske naprave. V primeru, da je plina premalo ali ga zmanjka, lahko pride do┬áokvare kompresorja, saj je njegovo hlajenje neu─Źinkovito. Poleg tega se nabira vlaga v sistemu, kar pripomore k ┼íirjenju┬áneprijetnih vonjav v avtu.

Avtoklima
testiranje-tesnjenje-avtoklime-ljubljana-avtostop-klima-avto-servis-polnjenje-2022
klimatske storitve

Polnjenje avtoklime

V Avtocentru Avtostop vam strokovno pregledamo klimatsko napravo, tesnost sistema in jo ponovno napolnimo s starim plinom R134a ali novim plinom R1234yf. Po potrebi dezinficiramo zra─Źne kanale in zamenjamo kabinski filter. Priporo─Źljiva je redna in pravo─Źasna menjava kabinskega filtra, saj se v klimatski napravi in prezra─Źevalnih poteh zbirajo zdravju ┼íkodljive snovi.

gumb-ponudba

servis-klime-v-avtu-avtostop-avtocenter-cena-avto-klima-popravilo-avtoklima-ljubljana-2022
klimatske storitve

Servis avtoklime

V Avtocentru Avtostop vam nudimo servis avtoklime. Nudimo od bolj zahtevnih do manj zahtevnih popravil. ─îe ima klima zmanj┼íano mo─Ź hlajenja, zelo verjetno ni dovolj plina ali pa je naprava za─Źela nekje pu┼í─Źati. Nepravo─Źasno popravilo pu┼í─Źanja plina lahko privede tudi do okvare kompresorja, kar predstavlja precej visok stro┼íek. Kaj pa, ─Źe ob vklopu klime zaznamo neprijeten vonj? Neprijeten vonj iz klime pomeni, da so se v sistemu pri uparjalniku nakopi─Źile bakterije. Tudi takrat klima kli─Źe po servisu.

gumb-ponudba

dezinfekcija-avto-klima-sprej-razku┼żevanje-klime-avtu-avtostop-ljubljana-servis-avtoklima
klimatske storitve

Dezinfekcija klime

V Avtocentru Avtostop imamo tehnologijo za obnovitev kakovosti zraka v va┼íem avtomobilu: MiST Ôäó In-Car Air Service Quality Ôäó. ─îe boste odpravili vzrok neprijetnih vonjav v vozilu, vam ne bo potrebno ┬╗maskirati┬ź ozra─Źja z razli─Źnimi di┼íavami. Da povrnemo zdrav zrak v vozilu, sta priporo─Źljiva tudi ─Źi┼í─Źenje notranjosti vozila in redna menjava kabinskega filtra.

gumb-ponudba

menjava-kabinskega-filtra-servis-avta-avtostop-ljubljana-cena-popravilo-avtoservis-2022
klimatske storitve

Menjava kabinskega
filtra

Menjava starega kabinskega zra─Źnega filtra je majhna nalo┼żba v dobro po─Źutje in udobje pri vo┼żnji. V ─Źasu poletne vro─Źine je ventilator v avtu na┼í najbolj┼íi prijatelj. ─îe ventilator ne piha tako kot po navadi, je morda potrebna menjava kabinskega zra─Źnega filtra. Zama┼íen ali umazan kabinski filter zmanj┼ía pretok zraka v potni┼íko kabino skozi ventilator. (Posledi─Źno se uparjevalnik ne hladi, ampak pregreva, zato ne pride do optimalne hladilne mo─Źi.) Tak┼íen filter prepu┼í─Źa tudi alergene v kabino.

gumb-ponudba

testiranje-tesnjenja-z-dusikom-2022
klimatske storitve

Testiranje tesnjenja
avtoklime

─îe klima naprava ob najve─Źji poletni vro─Źini z najni┼żjo temperaturo in najve─Źjo mo─Źjo hlajenja ne more ohladiti potni┼íke kabine oziroma ne more uravnavati temperature na 26 stopinj Celzija ali pa ─Źe pozimi ne odrosi stekla, je treba preveriti tesnost avtoklime. Sicer pa se tesnjenje klime ugotavlja tudi rutinsko - s pomo─Źjo naprave za polnjenje klime. Ko naprava naredi vakuum test, ob ve─Źjem pu┼í─Źanju klime na to takoj opozori. V primeru, da je bila klima polnjena drugje in nima UV barvila ali pa da naprava ne more narediti vakuuma zaradi pu┼í─Źanja sistema, uporabimo du┼íik, da ugotovimo, kje pu┼í─Źa.

gumb-ponudba