fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00 - 19:00; Sobota: 8:00 - 15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Avtoklima

Avtoklima vsebuje poseben plin, ki je potreben, da klimatska naprava deluje. Avtoklima ne hladi le zraka v potniški kabini, ampak tudi kompresor klimatske naprave. V primeru, da je plina premalo ali ga zmanjka, lahko pride do okvare kompresorja, saj je njegovo hlajenje neučinkovito. Poleg tega se nabira vlaga v sistemu, kar pripomore k širjenju neprijetnih vonjav v avtu.

Avtoklima
testiranje-tesnjenje-avtoklime-ljubljana-avtostop-klima-avto-servis-polnjenje-2022
klimatske storitve

Polnjenje avtoklime

V Avtocentru Avtostop servisu vam strokovno pregledamo klimatsko napravo, tesnost sistema in jo ponovno napolnimo s starim ali novim plinom R1234yf. Po potrebi dezinficiramo zračne kanale in zamenjamo kabinski filter. Priporočljiva je redna in pravočasna menjava kabinskega filtra, saj se v klimatski napravi in prezračevalnih poteh zbirajo zdravju škodljive snovi.

gumb-ponudba

servis-klime-v-avtu-avtostop-avtocenter-cena-avto-klima-popravilo-avtoklima-ljubljana-2022
klimatske storitve

Servis avtoklime

V Avtocentru Avtostop vam nudimo servis avtoklime. Nudimo od bolj zahtevnih do manj zahtevnih popravil. Če ima klima zmanjšano moč hlajenja, zelo verjetno ni dovolj plina ali pa je naprava začela nekje puščati. Nepravočasno popravilo puščanja plina lahko privede tudi do okvare kompresorja, kar predstavlja precej visok strošek. Kaj pa, če ob vklopu klime zaznamo neprijeten vonj? Neprijeten vonj iz klime pomeni, da so se v sistemu pri uparjalniku nakopičile bakterije. Tudi takrat klima kliče po servisu.

gumb-ponudba

dezinfekcija-avto-klima-sprej-razkuževanje-klime-avtu-avtostop-ljubljana-servis-avtoklima
klimatske storitve

Dezinfekcija klime

V Avtocentru AvtoStop imamo tehnologijo za obnovitev kakovosti zraka v vašem avtomobilu: MiST ™ In-Car Air Service Quality ™. Če boste odpravili vzrok neprijetnih vonjav v vozilu, vam ne bo potrebno »maskirati« ozračja z različnimi dišavami. Da povrnemo zdrav zrak v vozilu je priporočljivo tudi čiščenje notranjosti vozila in redna menjava kabinskega filtra.

gumb-ponudba

menjava-kabinskega-filtra-servis-avta-avtostop-ljubljana-cena-popravilo-avtoservis-2022
klimatske storitve

Menjava kabinskega
filtra

Menjava starega kabinskega zračnega filtra je majhna naložba v dobro počutje in udobje pri vožnji. V času poletne vročine je ventilator v avtu naš najboljši prijatelj. Če ventilator ne piha tako kot po navadi, je morda potrebna menjava kabinskega zračnega filtra. Zamašen ali umazan kabinski filter zmanjša pretok zraka v potniško kabino skozi ventilator. (Posledično se uparjevalnik ne hladi, ampak pregreva, zato ne pride do optimalne hladilne moči.) Takšen filter prepušča tudi alergene v kabino.

gumb-ponudba

testiranje-tesnjenja-z-dusikom-2022
klimatske storitve

Testiranje tesnjenja
avtoklime

Če klima naprava ob največji poletni vročini z najnižjo temperaturo in največjo močjo hlajenja ne more ohladiti potniške kabine oziroma ne more uravnavati temperaturo na 26 stopinj ali pa če pozimi ne odrosi stekla, preveri tesnost avtoklime. Sicer pa se tesnjenje klime ugotavlja tudi rutinsko s pomočjo naprave za polnjenje klime. Ko naprava naredi vakuum test, ob večjem puščanju klime na to takoj opozori. V primeru, da je klima bila polnjena drugje in nima UV barvila, ali pa da naprava ne more narediti vakuuma zaradi puščanja sistema, uporabimo dušik, da ugotovimo, kje spušča.

gumb-ponudba