fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Darilni boni

Vam je zmanjkalo idej ali časa in ne veste, kaj bi podarili ob posebni priložnosti?  
Ali pa si vaš obdarovanec že dolgo želi (ali pa nujno potrebuje) narediti nekaj lepega in koristnega za svoj avto?

Izberite darilni bon in presenetite svoje bližnje.

Darilne bone lahko kupite v naši sprejemni pisarni ali direktno v spletni trgovini. Poslali vam ga bomo na dom ali pa ga lahko prevzamete v naši poslovalnici.

 

Pomembno:
Darilni bon je veljaven do 31. 12. 2025. Po tem datumu darilnega bona ne morete več koristiti in opravljanje storitev ni mogoče.
Menjava darilnega bona za gotovino ni možna.

Za nakup darilnega bona nas kontaktirajte na:
Mobitel: 041 544 533

Email: info@avtostop.si

Darilni boni
darilni_bon_zunanje_notranje_čiščenje_avta_avtostop
DARILNI BON

ROČNO NOTRANJE
IN ZUNANJE ČIŠČENJE (30 €)

Ročno pranje avta se začne s sprejemom vozila. Vozilo nato pripravimo na predpranje. Temeljito ga speremo z vodo ter uporabimo tekočino, ki odpravi trdovratno umazanijo in mrčes z vozila. Tekočino pustimo delovati nekaj minut. Potem vozilo ponovno speremo in na gobo iz posebnega materiala za kvalitetno čiščenje nanesemo negovalni šampon. Vaše vozilo nato ročno operemo od strehe do podvozja, seveda ne pozabimo na kolesa. Sledi spiranje z mlačno vodo, ki omogoča optimalno aktivacijo čistilnih sredstev, nato pa vaš avtomobil ustrezno posušimo z absorpcijsko krpo, ki ne pušča lis ali poškodb na vozilu.

naroči-gumb-avtostop-avtocenter

darilnI-bon-zunanje-notranje-čiščenje-avta-pick-up-avtostop
DARILNI BON

ROČNO NOTRANJE
IN ZUNANJE ČIŠČENJE AVTA - PICK UP (40 €)

Hiter življenjski tempo nas sili k prihranku časa. Tega se zavedamo tudi v Avtocentru Avtostop, zato bomo poskrbeli, da bo avtomobil vašega obdarovanca čist, ne da bi za to izgubljal dragoceni čas. Po vozilo vašega obdarovanca namreč pridemo v službo ali na dom (velja znotraj ljubljanskega AC obroča), vozilo ročno operemo in očistimo njegovo notranjost ter čistega pripeljemo nazaj.

naroči-gumb-avtostop-avtocenter

darilnI-bon-za-globinsko-ciscenje-avta-avtostop
DARILNI BON

GLOBINSKO ČIŠČENJE
5 AVTOSEDEŽEV (60 €)

Globinsko čiščenje avtosedežev je kemično čiščenje, s katerim iz sedežev odstranimo bakterije, trdovratno umazanijo in neprijetne vonjave. S tem načinom čiščenja zagotovimo boljše počutje v vašem vozilu in trajnejšo kvaliteto notranjih materialov.

naroči-gumb-avtostop-avtocenter

darilnI-bon-za-poliranje-avta-avtostop.jpg_
DARILNI BON

POLIRANJE AVTA
- 2 NANOSA (200 €)

Poliranje avta je priporočljivo opraviti enkrat letno, ker avtomobil pod pritiski vremena in ostalih dejavnikov opazno izgublja svoj sijaj. Zaradi tega vam v Avtocentru Avtostop nudimo strokovno poliranje avta, s katerim obnovimo izgubljeni sijaj vozila in odstranimo nepravilnosti na laku.

naroči-gumb-avtostop-avtocenter

darilnI-bon-zlati-program.jpg_
DARILNI BON

PRANJE AVTA
- ZLATI PROGRAM (13 €)

Na Letališki 1, poleg Bauhausa, se nahaja najnovejša, največja in najmodernejša avtomatska avtopralnica priznane blagovne znamke CHRIST v Sloveniji. Avtomatska avtopralnica Avtostop je odprta vsak dan od 6.00 do 24.00, tudi ob nedeljah in praznikih. Zlati program vključuje: visokotlačno predpranje avtomobila, pranje z aktivno peno, vosek NANO ALPINE WAX za dodaten sijaj, aktivni šampon BLASTER, pranje podvozja, sušenje, brisanje s trakovi.

naroči-gumb-avtostop-avtocenter

darilni_bon_platinasti_program_avtostop
DARILNI BON

PRANJE AVTA
- PLATINASTI PROGRAM (17 €)

Na Letališki 1, poleg Bauhausa, se nahaja najnovejša, največja in najmodernejša avtomatska avtopralnica priznane blagovne znamke CHRIST v Sloveniji. Avtomatska avtopralnica Avtostop je odprta vsak dan od 6.00 do 24.00, tudi ob nedeljah in praznikih. Platinasti program vključuje: visokotlačno predpranje avtomobila, šamponiranje z XXL peno, visokotlačno pranje koles & platišč, vosek NANO ALPINE WAX za dodaten sijaj, PROTECT SHINE poliranje, aktivni šampon BLASTER, pranje podvozja, impregnacijo podvozja, sušenje, brisanje s krtačami in trakovi.

naroči-gumb-avtostop-avtocenter