fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00 - 17:00; Sobota: 8:00 - 15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Devova 18 – uvoz iz ceste Ljubljanske brigade,

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Akumulator

Akumulator – test akumulatorja Ljubljana. Elektrotehnična naprava za shranjevanje električne energije, skrbijo za občasno ali stalno napajanje naprav z energijo.

 • Menjava akumulatorja

 • 10
  že od
  • Vgradnja novega
  • Pregled delovanja

 • Test akumulatorja

 • 5
  samo
  • Testiranje akumulatorja
  • Tiskano potrdilo z naprave

 • Nakup akumulatorja

 • 40
  že od
  • Novi akumulatorji
  • TOPLA Blackline

TOP ponudba

 • Test akumulatorja

 • 5
  samo
  • Testiranje akumulatorja
  • Tiskano potrdilo z naprave

Celotni cenik

Storitev

Cena

Menjava žarnice/kos

5,00 €

Nastavitev žarometov

25,00 €

Avtodiagnostika

20,00 € 

Test akumulatorja

5,00 €

Servisna ura avtoelektrike

35,00 €

1. Akumulatorji Topla, varen nakup

Akumulator je elektrotehnična naprava za shranjevanje električne energije, skrbijo za občasno ali stalno napajanje naprav z energijo. Danes so akumulatorji nujni v vseh velikih tehničnih sistemih transporta, signalizacije, varovanja,…Ločimo več vrst akumulatorjev, najbolj pogosta sta nikelj-kadmijev akumulator in svinčeni akumulator. V avtomobilizmu uporabljamo svinčeni akumulator, kateremu pravimo tudi kar baterija.

akumulator-avtostop-ljubljana

Avtomobilski akumulator sestavljajo celice s svinčenimi ploščami in elektrolitsko tekočino med njimi. Reakcija med dvema kovinama povzroči napetost, ki potem poganja električne naprave v avtu. Na reakcijo vpliva temperatura okolice:

 • Visoka temperatura pospeši tako reakcijo kot tudi notranjo korozijo.
 • Nizka temperatura pa reakcije zmanjšuje in s tem zmanjšuje tudi zmogljivost akumulatorja.

 

2. Akumulator BlackLine Pro za pravi vžig

Akumulatorji Black Line Pro je baterija z vrhunskimi startnimi sposobnostmi proizvedena v Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Slovenski proizvod s 36 mesečno garancijo.. Posebej primerna je za sodobna vozila z veliko dodatnimi električnimi porabniki. Zaradi zelo majhne porabe destilirane vode in popolnoma zaprte konstrukcije pokrova (SMF) vzdrževanje baterije ni potrebno, niti ni možno.

test-akumulatorja-avtostop-ljubljana

3. Naj vas akumulator jeseni ne razočara

V jeseni naj bi poleg menjave pnevmatik, pod obvezne kontrole, spadal tudi pregled akumulatorja, ki prav v mrzlih zimskih mesecih največkrat odpove. Če akumulator izgublja svojo moč ga je potrebno zamenjati, kar pa najlažje in najhitreje naredite tako, da zavijete v avtocenter Avtostop in se prepričate o naši ponudbi kjer imamo na voljo predvsem akumulatorje Black Line, slovenski proizvod s 36 mesečno garancijo.

 

4. Test akumulatorja in polnjenje

Najprej pazljivo preverite vžig avtomobila pred postopkom. Prepričajte se, da sta ključ za vžig avtomobila in vse luči ugasnjene. Drugič, lastniki avtomobilov morajo odstraniti pozitivni pokrov baterije, skupaj s preverjanjem teh terminalov in jih dobro očistiti. Tretjič, vedno si zapomnite, da mora biti pozitivni vod voltmetra povezan s pozitivnim polom baterije, ki je rdeče barve. Medtem je negativni vod voltmetra povezan z negativnim polom vaše baterije, ki je večinoma črne barve. Četrtič po zaključku teh delov, lahko vidite, da bo voltmeter prikazal rezultate glede na stanje baterije. Volti od 12,4 do 12,7 so pokazali, da je akumulator v dobrem stanju.

5. Avtocenter s posluhom

Ker želimo, da vozilo služi svojemu namenu in da se na cesti počutite varno, vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le kvalitetni nadomestni deli. Omogočamo vam možnost, da s seboj prinesete svoj material, vendar iz izkušenj priporočamo, da pripeljete svoje vozilo k nam, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš jekleni konjiček dobil le najbolj kakovostne nadomestne dele. Tako ste brez skrbi, vozilu pa se temeljito posveti naš strokovnjak.

V primeru težav z vašim vozilom vas vabimo v Avtocenter Avtostop na Devovo 18 v Šiški, za čisto vozilo pa obiščite našo najnovejšo samopostrežno avtopralnico ali največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1, v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Sorodni članki vezani avtoelektriko