fbpx

Kontakt

icon_widget_image PON-PET: 8.00-19.00, SOB: 8.00-15.00 icon_widget_image Moskovska 1, 1000 Ljubljana icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravni─Źarjeva ulica 11

(NOVA LOKACIJA: Moskovska 1, BTC, Ljubljana)

1000 Ljubljana

Dav─Źna ┼ítevilka:

SI56012624

Mati─Źna ┼ítevilka: 3979091000

Akumulator

Akumulator – test akumulatorja Ljubljana. Elektrotehni─Źna naprava za shranjevanje elektri─Źne energije, ki skrbi za ob─Źasno ali stalno napajanje naprav z energijo.

 • Menjava akumulatorja

 • 10 ÔéČ
  ┼że od
  • Vgradnja novega
  • Pregled delovanja

 • Test akumulatorja

 • 5 ÔéČ
  samo
  • Testiranje akumulatorja
  • Tiskano potrdilo z naprave

 • Nakup akumulatorja

 • 40 ÔéČ
  ┼że od
  • Novi akumulatorji
  • TOPLA Blackline

TOP ponudba

 • Test akumulatorja

 • 5 ÔéČ
  samo
  • Testiranje akumulatorja
  • Tiskano potrdilo z naprave

Celotni cenik

Storitev

Cena (cena z DDV)

Menjava navadne žarnice/kos

7,00 €

Nastavitev žarometov

25,00 €

Diagonostika vozila s testiranjem

25,00 € 

Test akumulatorja

5,00 €

Mehanično delo 2 (avtoelektrična servisna dela)

40,00 €/ura

1. Akumulatorji Topla, varen nakup

Akumulator je elektrotehni─Źna naprava za shranjevanje elektri─Źne energije, ki skrbi za ob─Źasno ali stalno napajanje naprav z energijo. Danes so akumulatorji nujni v vseh velikih tehni─Źnih sistemih transporta, signalizacije, varovanja ÔÇŽLo─Źimo ve─Ź vrst akumulatorjev, najbolj pogosta sta nikelj-kadmijev akumulator in svin─Źeni akumulator. V avtomobilizmu uporabljamo svin─Źeni akumulator, kateremu pravimo tudi kar baterija.

akumulator-avtostop-ljubljana

Avtomobilski akumulator┬ásestavljajo celice s┬ásvin─Źenimi plo┼í─Źami┬áin┬áelektrolitsko teko─Źino┬ámed njimi. Reakcija med dvema kovinama povzro─Źi napetost, ki potem┬ápoganja elektri─Źne naprave┬áv avtu. Na reakcijo vpliva┬átemperatura okolice:

 • visoka temperatura pospe┼íi tako reakcijo kot tudi notranjo korozijo,
 • nizka temperatura pa reakcije zmanj┼íuje in s tem zmanj┼íuje tudi zmogljivost akumulatorja.

 

2. Akumulator BlackLine Pro za pravi v┼żig

Akumulator Black Line Pro je baterija z vrhunskimi startnimi sposobnostmi, proizvedena v Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Slovenski proizvod s 36-mese─Źno garancijo. Posebej primerna je za sodobna vozila z veliko dodatnimi elektri─Źnimi porabniki. Zaradi zelo majhne porabe destilirane vode in popolnoma zaprte konstrukcije pokrova (SMF) vzdr┼żevanje baterije ni potrebno niti ni mo┼żno.

test-akumulatorja-avtostop-ljubljana

3. Naj vas akumulator jeseni ne razo─Źara

V jeseni naj bi poleg menjave pnevmatik pod obvezne kontrole spadal tudi pregled akumulatorja, ki prav v mrzlih zimskih mesecih najve─Źkrat odpove. ─îe akumulator izgublja svojo mo─Ź, ga je treba zamenjati, kar pa najla┼żje in najhitreje naredite tako, da zavijete v Avtocenter Avtostop in se prepri─Źate o na┼íi ponudbi. Na voljo imamo predvsem akumulatorje Black Line, slovenski proizvod s 36-mese─Źno garancijo.

 

4. Test akumulatorja in polnjenje

Najprej pazljivo preverite v┼żig avtomobila pred postopkom. Prepri─Źajte se, da so klju─Ź za v┼żig avtomobila in vse lu─Źi ugasnjene. Drugi─Ź, lastniki avtomobilov morajo odstraniti pozitivni pokrov baterije, skupaj s preverjanjem teh terminalov, in jih dobro o─Źistiti. Tretji─Ź, vedno si zapomnite, da mora biti pozitivni vod voltmetra povezan s pozitivnim polom baterije, ki je rde─Źe barve. Medtem je negativni vod voltmetra povezan z negativnim polom va┼íe baterije, ki je ve─Źinoma ─Źrne barve. ─îetrti─Ź, po zaklju─Źku teh delov lahko vidite, da bo voltmeter prikazal rezultate glede na stanje baterije. Volti od 12,4 do 12,7 so pokazali, da je akumulator v dobrem stanju.

5. Avtocenter s posluhom

Ker ┼żelimo, da vozilo slu┼żi svojemu namenu in da se na cesti po─Źutite varno, vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le┬ákvalitetni nadomestni deli. Omogo─Źamo vam mo┼żnost, da s seboj prinesete svoj material, vendar iz izku┼íenj priporo─Źamo, da pripeljete svoje vozilo k nam, mi pa bomo poskrbeli, da bo va┼í jekleni konji─Źek dobil le najbolj kakovostne nadomestne dele. Tako ste brez skrbi, vozilu pa se temeljito posveti na┼í strokovnjak.

V primeru te┼żav z va┼íim vozilom vas vabimo v Avtocenter Avtostop na Moskovsko ulico 1 v BTC-ju, za ─Źisto vozilo pa obi┼í─Źite na┼ío najnovej┼ío┬áro─Źno,┬ásamopostre┼żno avtopralnico ali najve─Źjo in najdalj┼ío avtomatsko avtopralnico Avtostop na Celov┼íki cesti, v neposredni bli┼żini gostilne ┼Żibert.

Pokli─Źite nas na 041 544 533 ali nam pi┼íite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!

Sorodni ─Źlanki vezani avtoelektriko