Ponudba vgradnje v vaša vozila

01

VLEČNA KLJUKA

Glede na vaše potrebe in želje lahko izbirate med različnimi vlečnimi napravami. Pomembno je le, da so vlečne kljuke ustrezno certificirane in zaščitene proti rjavenju. Izbirate lahko med različnimi vrstami kljuk: fiksna, hitro snemljiva ali skrita vlečna kljuka. Ob montaži vlečne kljuke v Avtocentru AvtoStop prejmete potrdilo, ki zagotavlja strokovno vgradnjo vlečne kljuke. S potrdilom greste v pooblaščen center in vlečno kljuko homologirate. V Avtocentru AvtoStop vam homologacijo po želji lahko uredimo tudi mi.

02

PARKIRNI SENZORJI

Parkirni senzorji so senzorji bližine za cestna vozila, ki voznika opozarjajo na ovire pri parkiranju. Ti sistemi uporabljajo elektromagnetne ali ultrazvočne senzorje. Ti sistemi imajo ultrazvočne detektorje bližine, ki merijo razdalje do bližnjih objektov prek senzorjev, ki se nahajajo na sprednjem in / ali zadnjem odbijaču ali pa so vizualno zmanjšani v sosednjih rešetkah ali vdolbinah. V avtocentru Avtostop vam nudimo prodajo in montažo novih parkirnih senzorjev za boljše zaznavanje predmetov pri uporabi vašega vozila.

03

SLEDILNE NAPRAVE

Sledilna naprava deluje preko GSM/GPRS omrežja in GPS satelita. S pomočjo naprave lahko locirate in nadzorujete sledilnik preko telefona. Sledenje v živo preko GPS tehnologije vam omogoča dodatno varnost v življenju. GPS sledilno napravo lahko uporabljate za različna vozila kot so avto, tovornjak, kombi ali celo skuter, motor. V avtocentru Avtostop vam naši strokovnjaki nudijo montažo in prodajo kvalitetnih in cenovno ugodnih sledilnih naprav.

VGRADNJE V AVTO Ljubljana

V avtocentru Avtostop imamo večletne izkušnje na področju vgradeje različnih dodatkov in elementov v avto.

Vse komponente predelave so vgrajene skladno z zakonskimi predpisi in homologirana. Namesto vas bomo uredili tudi vso potrebno dokumentacijo. V avtocentru Avtostop vam naši izkušeni strokovnjaki za predelave vozil nudijo Avtostop rešitve za vaše osebno vozilo.

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Call Now Button