Ponudba storitev avtooptike

01

NASTAVITEV PODVOZJA 3D

Avtooptika je izraz, ki pomeni nastavitev in prilagoditev podvozja avtomobila, da zagotovimo brezhibno smer vožnje in vodljivost vozila.Pravilna nastavitev podvozja obsega preverjanje smeri in kotov nastavitve koles, skladno s priporočili proizvajalca vozila. Kolesa se namestijo pravokotno na cestišče in vzporedno eno z drugim. Kolesa pa se nikakor ne smejo nagibati proti zunanji ali notranji strani avtomobila.

Avtooptika Ljubljana

Avtooptika je izraz, ki pomeni nastavitev in prilagoditev podvozja avtomobila, da zagotovimo brezhibno smer vožnje in vodljivost vozila. Pravilna nastavitev podvozja ima pomembno vlogo pri zagotavljanju lege vozila na cestišču, saj skrajša pot zaviranja, hkrati pa vpliva tudi na prihranek pri porabi goriva in manjšo obrabo pnevmatik.

V kolikor ste pri običajni vožnji z avtomobilom ugotovili, da vozilo samo zavija levo ali desno vam svetujemo, da se nemudoma odpravite k serviserju, ki bo z ustrezno napravo preveril optično nastavitev podvozja.

polnjenje-in-servis-klime-gumb-narocilo-avtostop

 

naj bo vaš avto brezhiben

pošljite  nam povpraševanje ali vprašanje

 

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

 

Call Now Button