fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Na fotografiji je avtomatska avtopralnica Avtostop, ki je locirana poleg Bauhausa in BTC-ja v Ljubljani.

10 prednosti, ki jih ima najdaljša Avtomatska avtopralnica Avtostop

Ste že očistili avto v avtomatski avtopralnici?

Na Letališki 1, poleg Bauhausa, obratuje najnovejša, največja in najmodernejša avtomatska avtopralnica priznane blagovne znamke CHRIST v Sloveniji.

Prednosti, ki jih ima Avtomatska avtopralnica Avtostop na Letališki

1. Delovni čas

Odprti smo vsak dan od 7.00 do 22.00, tudi ob nedeljah in praznikih. Vašega jeklenega konjička v Avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki pripeljete, ko vam to ustreza. Pri nas se vam ni treba prilagajati odpiralnemu času, temveč nas obiščete, ko imate čas.

2. Prijazno do avtomobila

V avtomatski avtopralnici uporabljamo le najsodobnejše mehke tekstilne krtače, ki so optimalne za čiščenje in ne poškodujejo laka. Avtomatska avtopralnica ima tudi najbolj izpopolnjen sistem sušenja in brisanja vozila s hkratnim poliranjem.

3. Avtomatska avtopralnica tudi za kombije

V avtomatski avtopralnici lahko operete tudi kombinirana vozila do višine 2,05 m.

V Avtomatski avtopralnici Avtostop je možno oprati tudi kombije do višine 2,05 m.

4. Zaveza okolju

Ker vemo, da imate radi čist avtomobil, obenem pa ne želimo onesnaževati okolja, v avtomatski avtopralnici uporabljamo le okolju prijazna čistila. Za okolje skrbimo tudi tako, da v avtomatski avtopralnici recikliramo odpadno vodo. Kar 80 % porabljene vode se vrne v sistem in se ponovno uporabi za vse začetne faze čiščenja.

5. 15 sesalnih mest

Poleg čiščenja vašega vozila v avtomatski avtopralnici vam je na voljo tudi 15 sesalnih mest. Ko je zunanjost vašega avtomobila že čista in bleščeča, je treba poskrbeti tudi za čisto notranjost. Da sesalna mesta ne bi bila ozko grlo tudi v naši avtomatski avtopralnici, vam jih je na voljo kar 15. Na voljo so vam tudi avtomati z gobicami in čistili, tako da je po obisku avtomatske avtopralnice vaše vozilo čisto, bleščeče in dišeče.

6. Strokovno notranje ročno čiščenje

Če nimate časa ali volje, da bi si sami očistili notranjost vašega vozila, vam jo lahko profesionalno očistimo mi, vi pa vaš čas medtem namenite pomembnejšim ali prijetnejšim opravilom.

7. Opravite nakupe ali se družite s prijatelji, medtem ko vam mi operemo in očistimo vaše vozilo

Nimate časa, da bi se sami zapeljali skozi avtomatsko avtopralnico in si potem še očistili notranjost vozila? Vaše vozilo lahko pustite pri nas in se odpravite po nakupih, na druženje s prijatelji ali svoj čas namenite drugim opravilom, medtem pa vam bomo mi vaše vozilo oprali in očistili njegovo notranjost.

8. Posebno doživetje

Čiščenje vašega jeklenega konjička v avtomatski avtopralnici je posebno doživetje. Avtopralna steza Avtostop Christ Premium je dolga kar 85 metrov in je tako najdaljša v Sloveniji, hkrati pa ima tudi najbolj izpopolnjeno konfiguracijo. Če imate radovedne otroke, se bodo na najdaljši stezi v naši avtopralnici ob vsem dogajanju, svetlobnih učinkih, škropljenju vode, peni in premikanju krtač precej zabavali.

Fotografija prikazuje program pranja v avtomatski avtopralnici Avtostop v Ljubljani, kjer so programi pranj po ugodni ceni.9. Posebni dodatki, s katerimi bo vaše vozilo še bolje vzdrževano

V avtomatski avtopralnici lahko izbirate med različnimi dodatnimi storitvami ali dodatki:
Posebni vosek NANO ALPINE WAX
• Vosek NANO APLINE WAX vsebuje nanodelce, ki odbijajo vodne kapljice. Vaše vozilo zaščiti pred zunanjimi vplivi, kot so prah, žuželke, sol itd.
Poliranje in zaščita PROTECT SHINE
• Gre za poliranje z visokim sijajem in REPAIR učinkom. Odpravlja majhne razpoke in raze oz. nepravilnosti v laku, zbledeli barvi karoserije pa povrne visoki sijaj.
Aktivni šampon BLASTER
• Aktivni šampon BLASTER odstrani nečistoče tudi v razpokah laka in je optimalen za končni učinek sušenja.
Impregnacija podvozja
• Posebno konzervacijsko sredstvo zaščiti podvozje vašega vozila pred zunanjimi vplivi: protikorozijska zaščita, zaščita pred vremenskimi vplivi, soljo itd.

10. 24 ur na dan so vam na voljo tudi pripomočki za nego avtomobila in dišave MySheldan

Na voljo so vam: čistilni robčki za armaturno ploščo, univerzalni čistilni robčki, univerzalne krpe za zunanje in notranje čiščenje vozila, krpe iz mikrofibre, razpršila za armaturo, razpršila za čiščenje sedežev, WD-40, polirne paste, sredstva za dezinfekcijo, čistila za platišča, krpe iz jelenove kože, čistila za stekla, žarnice H7 in H4. Za prijeten vonj v vašem vozilu so vam na voljo različni osvežilci zraka MySheldan v pločevinkah in dišeče smrekice.

* Opozorilo: Osebam, ki trpijo zaradi klavstrofobije (strah pred zaprtimi prostori) odsvetujemo obisk avtomatske avtopralnice.
Vse storitve, ki so vam na voljo v Avtomatski avtopralnici Avtostop, lahko plačate z gotovino, kuponi in plačilnimi karticami.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

ČIŠČENJE AVTA

Ročno zunanje in notranje čiščenje avta

PICK UP

Pridemo po avto za čiščenje

POSKRBI ZA SIJAJ

Poliranje avta