fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Fotografija prikazuje prevoz psa v avtu.

Kako varno voziti psa ali mačka v avtu?

Ne pozabite tega, ko imate psa v avtu

Prijetna vožnja v avtu naj bo tudi za psa, mačko ali kakšnega drugega hišnega ljubljenčka. Vsi potniki v avtu bi se morali prijetno počutiti pri vožnji, tako tudi domače živali. Da bi bilo tudi psom, mačkom in ostalim štirinožcem lepo pri vožnji z avtom, je dobro upoštevati par nasvetov.

 

Prevoz psa v avtu – česa ne pozabite?

 

1. Preden se odpravite na pot, se prepričajte, da je vaš avto pripravljen za na pot in na prevoz psa ali mačka.

 

2. Na podlagi ugotovitev testov, ki so jih naredili AMZS in partnerski klubi, je varen prevoz psov in drugih živali v avtu odvisen od njihove velikosti. Majhne pse (pa tudi mačke) je najbolje prevažati v zaščitni pasji kletki za v avto v prostoru za noge ob zadnji klopi. Večje pse je najbolje prevažati v večji kletki v prtljažniku, ki je ločen od potniške kabine z zaščitno mrežo za avto. Kletko v prtljažniku avta položite prečno.

 

3. Če ste voznik pick up vozila, psa in ostalih hišnih ljubljenčkov nikoli ne prevažajte zadaj na odprtem delu vozila.

4. Poskrbite, da imate na poti dovolj postankov

5. Poleti pred potjo pravočasno preverite, če deluje avtoklima. Če je prevroče, je dobro zapreti okna in vključiti avtoklimo, tako da je udobno vsem potnikom vključno z ljubljenčkom.

 

Na fotografiji je pes v avtu in pasja kletka.

6. V poletnih razmerah živali ne puščajte same v avtu, tudi če skočite v trgovino za 5 minut. Čeprav bi pustili okna dovolj odprta, se temperatura v avtu hitro dvigne. Vedno pomislite na dobrobit vaše domače živali.

 

7. Pse in mačke bo bolj prijetno voziti v čistem avtu, zato avto pred potjo, če je mogoče, vedno očistite.

 

8. Omislite si trpežne preproge in vodoodporne prevleke za psa za na avtosedeže, ki pomagajo pri lažjem čiščenju pasje ali mačje dlake in umazanije.

 

9. V avtu imejte pripravljeno škatlo s čistili za sprotno čiščenje na poti, ki naj vsebuje čistilo za sedeže, čistilo za okna in brisače ali krpe.

 

10. Čiščenje avta si olajšajte tako, da umazane tačke psa temeljito obrišete preden gre v vozilo.

 

Kam s psom na izlet?

 

Za ideje, kam peljati psa na sprehod, priporočamo:

Gili se potepa
Plaža Bele skale
Kam s psom v Ljubljani
Jezero Črnava

Pa prijetno vožnjo!


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

ČIŠČENJE

Globinsko čiščenje sedežev

ZA LESK IN SIJAJ

Poliranje avta

VGRADNJE V AVTO

Parkirni senzorji