fbpx

Kontakt

icon_widget_image Petek - Sobota: 8:00-17:00; Sobota: 8:00-15:00 icon_widget_image Devova 18, 1000 Ljubljana - Šiška icon_widget_image Pnevmatike: +386 31 813 813 icon_widget_image Servis: +386 41 544 533 icon_widget_image info@avtostop.si icon_widget_image narocila@gumenadom.si

Osnovni podatki podjetja

AMONTE D.O.O.

Bravničarjeva ulica 11

(Devova 18 – uvoz s Ceste Ljubljanske brigade)

1000 Ljubljana

Davčna številka:

SI56012624

Matična številka: 3979091000

Na fotografiji so kvalitetne pnevmatike, ki jih je stranka kupila v spletni trgovini Gumenadom.si in plačala na obroke.

Zakaj kupiti gume na obroke?

Pri nakupu pnevmatik ne gre varčevati

Bi si želeli kupiti kvalitetno gumo, ki pa je zaradi svojih lastnosti in morda izven serijskih dimenzij dražja od ostalih? Pri nakupu pnevmatik ne gre varčevati, saj so te edini stik s podlago in eden izmed ključnih dejavnikov vaše varnosti v prometu. Kupite gume na obroke in si strošek nakupa novih gum prilagodite, da bo prijaznejši vaši denarnici. Razblinjamo dvome o tem enostavnem spletnem nakupu in plačilu gum na obroke.

 

Naj kvaliteta pretehta ceno gume

 

V spletni prodajalni ste izbrali pnevmatike, ki po dimenzijah in lastnostih predstavljajo najboljšo izbiro glede na vaše vozilo in vaše vozne navade. Izbrana pnevmatika predstavlja tudi najboljše rezultate na testih, kjer je blestela tako na mokrem, suhem vozišču, imela izredno majhno obrabo, majhno hrupnost, kratko zavorno pot in dober bočni prijem, a zaradi vseh lastnosti se nahaja v cenovno višjem razredu. Varnost vas in vaših sopotnikov naj bo na prvem mestu, zato v nadaljevanju preverjamo podrobnosti in razloge za nakup gume na obroke.

Ne pozabite, da pri varnosti vas in vaših sopotnikov ne gre varčevati. Guma je vaš edini stik z voziščem, zato izberite kvalitetno in zagotovite vašim potem zanesljivo varnost. Da bo znesek prijaznejši denarnici, kupite gume na obroke.

 

Za nakup gum na obroke ne potrebujete obročne kartice

 

Ob zaključku naročila gum na dom izberete možnost, da boste znesek poravnali z obročnim odplačevanjem. Znesek boste poljubno razdelili na število obrokov, za njegovo sklenitev pa ne boste potrebovali obsežne dokumentacije ali obiska banke. Gre za preprost in enostaven nakup gum na obroke preko spleta, ki ne vsebuje nobenih skritih stroškov, njegovo sklenitev pa opravite kar preko mobilnega telefona v petih minutah. Nakup gum na obroke omogoča nakup v skupnem znesku od 50 do 8.000 evrov, ki pa ga kupci lahko razdelijo na 6, 12, 18 ali 24 obrokov. Priporoča se nakup pnevmatik na obroke za zneske nad 100 evrov.

 

Na fotografiji je Summit Leasing maskota, ki poskrbi za ugoden in hiter nakup na obroke.

 

Za nakup gum na obroke se preveri višina vašega limita

 

Možnosti obročnega odplačevanja lahko hitro in enostavno preverite kar preko spletnega obrazca, kjer bodo od vas zahtevali nekaj finančnih podatkov. Poleg imejte tudi vašo davčno številko in številko transakcijskega računa, s katerima v kreditnem registru SISBON ocenijo vaše zmožnosti. Sklenitev nakupa gum na obroke lahko opravijo polnoletni slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji, pridobiti morajo pozitivno kreditno oceno in imajo veljavno kartico za plačila na spletu.

 

Gume na obroke lahko odplačujete z direktno bremenitvijo

 

Prvo poplačilo nakupa gum na obroke boste morali poravnati z debetno ali kreditno kartico, vsa nadaljnja plačila pa si boste lahko poenostavili. Preostanek obrokov nakupa gum boste lahko poravnali z direktno bremenitvijo SEPA iz vašega transakcijskega računa. Če bi naknadno želeli preostanek neplačanih obrokov predčasno poplačati, je postopek enostaven. Vseskozi lahko zahtevate predčasno poplačilo in vpišete nekaj osnovnih podatkov. Nadaljnje korake za predčasno poplačilo obročnega nakupa vam bodo javili na elektronski naslov.

 

Pozabite na obsežne dokumentacije za dokazovanje vaše kreditne spodobnosti in dokumentacije, s katero vas zasujejo pri najemu kredita. Nakup gum na obroke je enostaven, hiter in varen. Za varnost vaših poti pa boste poskrbeli tudi vi, če boste izbrali kvalitetno in vašim voznim navadam prilagojeno gumo.

Preveri ugodne cene gum priznanih proizvajalcev gum in najrazličnejših dimenzij TUKAJ.


Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si - Imate težavo z vašim vozilom? Brez problema lahko pokličete na ? 041 544 533 ali pošljete vprašanje na ? info@avtostop.si -

V primeru težav vas vabimo na Devova 18, 1000 Ljubljana – Šiška – Avtocenter Avtostop servisni prostori, ali pa obiščite največjo in najdaljšo avtomatsko avtopralnico Avtostop na Letališki cesti 1,  v neposredni bližini BTC-ja in Bauhausa.

Pokličite nas na 041 544 533 ali nam pišite na info@avtostop.si

Veselimo se vašega klica ali obiska!


STORITVE VEZANE NA ČLANEK

AVTOGUME

Gume z novimi DOT oznakami

VULKANIZERSTVO

Menjava gum

AVTO GUME

Hramba gum